0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  De GUM PowerCare elektrische tandenborstel combineert zachte verzorging van het tandvlees met een zeer effectieve reiniging van het gebit. Deze elektrische tandenborstel is vooral doeltreffend in het reinigen van lastig bereikbare plekken in het gebit.

  GUM PowerCare zorgt voor diepe reiniging in je gebit

  De GUM PowerCare elektrische tandenborstel is een zeer krachtige tandenborstel die op effectieve wijze tandplak verwijdert. Deze elektrische tandenborstel heeft een hoge roterende frequentie bij de borstelkop en dat levert grondige gebitsreiniging op. Omdat de borstelharen van de GUM PowerCare ultradun zijn, reikt de elektrische tandenborstel extra diep tussen tanden en kiezen om tandplakvorming te voorkomen op die plekken waar tandplak zich juist makkelijk vormt. Hoe beter je tandplak verwijdert, hoe kleiner de kans is dat er tandsteen ontstaat. Dat levert je uiteindelijk een gezonder en sterker gebit op.

  De GUM PowerCare elektrische tandenborstel combineert krachtige reiniging met zachte verzorging voor het tandvlees. Te hardhandig omgaan met het tandvlees kan lijden tot onomkeerbare schade aan het tandvlees, waardoor bacteriën makkelijker hun weg kunnen vinden en infecties kunnen veroorzaken. GUM PowerCare is daarom uitgerust met functies die zorgen voor een effectieve maar toch zachte reiniging.

  Wat zijn de voordelen van GUM PowerCare?

  De GUM PowerCare elektrische tandenborstel is een extreem krachtige én goed verzorgende tandenborstel die vele voordelen heeft:

  • Zeer doeltreffend in het reinigen van je gebit.
  • Uniek borstelontwerp van de GUM PowerCare opzetstukken.
  • Biedt grip aan je handen door anti-slip handvat.
  • Comfortabel in gebruik door ergonomisch handvat.
  • Unieke borstelkop met ultradunne en zachte borstelharen die taps toelopen.
  • Compacte oplader.
  • Zuinig in gebruik: een opgeladen batterij gaat ongeveer tien dagen mee.
  • Druksensor geeft aan wanneer je teveel druk uitoefent tijdens de poetsbeurt.
  • Uitgerust met een poetsstand ‘gevoelig’ voor extra zachte gebitsreiniging.
  • Timer die aangeeft wanneer je twee minuten hebt gepoetst.

  Inhoud van de verpakking

  • 1x GUM PowerCare Elektrische Tandenborstel
  • 1x compacte oplader
  • Merk: GUM

  Reviews

  2 from 5Based on 1 reviews
  Schrijf je eigen review
  2 from 5
  Ik zag deze GUM elektrische tandenborstel bij mijn tandarts staan bij het naar huis gaan en heb hem online gekocht in de veronderstelling hiermee een betere dan mijn huidige Braun elektrische tandenborstel te hebben. Dat valt heel erg tegen, het blauwe alarmlichtje wat aan zou moeten gaan wanneer je te hard aan het poetsen bent werkt heel slecht eigenlijk helemaal niet. Je moet de borstel met alle macht tegen je tanden houden tijdens het poetsen wil dit lampje aan gaan. Als ik dit van te voren had geweten had ik deze tandborstel echt nooit gekocht, ik heb er spijt van. De borsteltjes doen voor mijn gebit in vergelijking met mijn oude Braun borsteltjes ook veel minder. Ik ben erg teleurgesteld en baal dat ik niet gewoon een nieuwe Braun heb gekocht.
  Gepost door: Debby op 22 Januari 2023

  Aanbevolen

  Speciaal aanbevolen voor jou

  GUM Elektrische Tandenborstel PowerCare
  48,95
  GUM Elektrische Tandenborstel PowerCare
  Direct leverbaar
  Toevoegen aan winkelwagen

  Laatst bekeken producten