Terug

Kiesrijk's Keuzehulp voor Oral-B opzetborstels

Er bestaan Oral B opzetstukjes in allerlei soorten en maten. Veel mensen blijven bij de standaard Oral B opzetborstel. Maar wist je dat jouw gebit ontzettend veel profijt kan hebben van Oral B opzetstukjes speciaal voor jouw behoeftes? We lichten graag de verschillende opzetstukjes toe in de verschillende categorieën van Kiesrijk’s Keuzehulp voor Oral-B opzetborstels.

Opzetborstel kiezen

Om de beste opzetborstel voor jou te kiezen, is het belangrijk dat je jezelf een aantal vragen stelt:

  • Heb je een beugel, kronen of implantaten? 
  • Wil je gewoon tandplak verwijderen of extra grondig reinigen? 
  • Heb je last van ontstoken tandvlees of gevoelige tanden?
  • Wil je graag wittere tanden?
  • Wil je kinderen hun melkgebit goed laten poetsen?


Oral B opzetstukjes voor grondige reiniging van tandplak

Het doel van tandenpoetsen is de verwijdering van tandplak. Als je tandplak niet op tijd verwijdert dan verandert dit namelijk in tandsteen. Het is belangrijk om alle tandplak te verwijderen aangezien dit bacteriën met zich meedraagt. Door tandplak niet volledig weg te halen vergroot de kans op gaatjes. Met alle Oral B opzetstukjes kan je tandplak verwijderen. Deze opzetborstels zijn geschikt voor de dagelijkse reiniging doordat ze grondig tandplak verwijderen. Als je geen last hebt van ontstoken tandvlees of gevoelige tanden, dan heb je geen speciale opzetborstel nodig en kan je voor deze kiezen. 

Bekijk de Oral-B Precision Clean opzetborstels en de Oral-B Cross Action opzetstukjes.

Oral-B opzetborstels voor kinderen

Het gebit van een kind moet zachter gepoetst worden dan dat van een volwassene. Daarom kunnen kinderen niet dezelfde opzetborstels gebruiken als die van volwassenen omdat deze te krachtig zijn en de borstelharen te hard voor de melktanden. Elektrisch poetsen bij kinderen doe je met een Oral-B Kids elektrische tandenborstel. Laat je kind rustig wennen aan elektrisch poetsen met een Oral B elektrische tandenborstel voor kinderen. Met de speciale Oral B opzetborstels voor kinderen kan je kind niet té hard poetsen en is tandenpoetsen dus 100% veilig. Door de verschillende designs van Disney (Frozen, Cars, Mickey Mouse, Star Wars, Princess) wordt tandenpoetsen voor kids ook nog eens een stuk leuker!

Bekijk alle Oral B opzetborstels en Oral B opzetstukjes voor kinderen

 

Oral B opzetstukjes voor beugel reiniging

Als je een beugel draagt dan is het enorm belangrijk dat je goed voor je tanden zorgt. Door de beugel kan je namelijk sneller verkleuringen en gaatjes krijgen. Door goed je tanden én je beugel te poetsen kan je gaatjes en verkleuringen voorkomen. Met speciaal ontwikkelde Oral B opzetborstels voor beugels poets je op plekken waar je met een andere opzetborstel niet komt. De speciale Oral B opzetstukjes voor beugels zijn door experts ontwikkeld zodat jij kan zorgen voor een grondige reiniging van zowel je gebit als je beugel.

Bekijk alle Oral B opzetborstels en Oral B opzetstukjes voor beugel reiniging

Oral B opzetborstels voor wittere tanden

Tanden en kiezen kunnen gaan verkleuren als je dranken als thee, koffie en rode wijn drinkt. Het zuurgehalte van deze dranken tasten je tanden aan en veroorzaken een gekleurde aanslag. Wil je graag wittere tanden zonder dat je naar de tandarts moet gaan om je tanden te laten bleken? Door te poetsen met speciale Oral B whitening opzetborstels maak je het oppervlak van je tanden extra schoon en ga je verkleuringen tegen!

Bekijk alle Oral B opzetborstels en Oral B opzetstukjes voor wittere tanden

 Oral B opzetborstels voor ontstoken tandvlees

Heb je wel eens last van een donkerrode, opgezwollen huid rondom de tanden? Dan heb je waarschijnlijk ontstoken tandvlees, wat veel pijn kan doen tijdens eten en drinken. De nummer één oorzaak van ontstoken tandvlees is een slechte mondhygiëne. Wat te doen tegen ontstoken tandvlees? Met deze Oral B opzetstukjes kan je de staat van je gebit verbeteren en ontstoken tandvlees verhelpen.

Bekijk alle Oral B opzetborstels en Oral B opzetstukjes voor ontstoken tandvlees

 

Oral B opzetstukjes voor gevoelige tanden

Gevoelige tanden zijn vaak pijnlijk en komen veelal door terugtrekkend tandvlees of tandpijn. Maar ook ontstoken tandvlees of gevoelige tanden na een bleeksessie kunnen oorzaken zijn voor gevoelige tanden. Een harde opzetborstel is vaak te pijnlijk bij gevoelige tanden. Om toch goed het gebit schoon te houden is het aan te raden om met een zachte opzetborstel te poetsen. Dit is niet alleen comfortabeler, maar ook beter voor je gevoelige tanden. Door te poetsen met speciale Oral-B opzetborstels voor gevoelige tanden kan je de pijn verhelpen en jouw mondgezondheid verbeteren.

Bekijk alle Oral B opzetborstels en Oral B opzetstukjes voor gevoelige tanden

 


 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kiesrijk.nl 9.1 / 10 - 5224 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »