0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Wittere tanden

  Een stralende glimlach met witte tanden… dat wil toch iedereen?! Poets daarom dagelijks met de Oral B opzetborstels voor wittere tanden en ervaar die glimlach iedere dag opnieuw. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel kies jij?

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  4 Producten

  Hoe helpen Oral B opzetborstels voor het krijgen van wittere tanden?

  Oral-B opzetborstels kunnen helpen bij het witter maken van tanden door verschillende mechanismen:

  • Verwijderen van oppervlaktevlekken: De opzetborstels van Oral B zijn ontworpen met speciale borstelharen en een geavanceerde reinigingstechnologie, zoals oscillerende, roterende en pulserende bewegingen. Deze bewegingen zorgen voor een grondige reiniging van het tandoppervlak en kunnen oppervlaktevlekken - veroorzaakt door voedsel, dranken en tabak - effectief verwijderen.
  • Verwijderen van tandplak: Tandplak is een dun, kleverig laagje dat zich op je tanden en je kiezen vormt en kan bijdragen aan verkleuring. De Oral-B opzetborstels voor wittere tanden zijn ontworpen om tandplak effectief te verwijderen door de borstelharen diep in de ruimtes tussen je tanden en je kiezen en langs de tandvleesrand te laten komen. Door regelmatig tandplak te verwijderen, kan de natuurlijke witheid van de tanden worden hersteld.
  • Polijsten van tanden: Sommige Oral B opzetborstels zijn voorzien van speciale polijstcupjes of polijstborstelharen. Deze helpen bij het polijsten van het tandoppervlak en het verwijderen van fijne verkleuringen en aanslag, waardoor de tanden er witter en glanzender uitzien. Dat zie je meteen als je lacht.

  Vraag op tijd advies aan je tandarts of mondhygiënist

  De effectiviteit van Oral B opzetborstels voor wittere tanden is wél afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de oorzaak van de verkleuring, de frequentie en de juiste techniek van het tandenpoetsen.

  Als je specifieke tandverkleuringen hebt waar je je zorgen over maakt, is het raadzaam om je tandarts of mondhygiënist te raadplegen voor advies over de meest geschikte behandelingsopties. Hij of zij kent je gebit goed en weet hoe je het beste voor je tanden, kiezen en tandvlees kan zorgen. Het blijft natuurlijk het allerbelangrijkste dat je gebit gezond en sterk is, zodat je zonder gebitsklachten van het leven kunt genieten. Een gezond lichaam begint bij een gezond gebit. Zorg daarom goed voor je gehele gebit en bezoek ieder half uur je tandarts of mondhygiënist.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »