0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Philips sonicare opzetstukjes

  Philips Sonicare opzetborstels voor kinderen verwijderen effectief tandplak en zijn zacht voor het tandvlees. Ze reinigen grondig, zelfs op moeilijk bereikbare plekken, en helpen bij het behouden van een gezonde mond en stralende glimlach. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  4 Producten

  Waarom zijn de Philips Sonicare opzetstukjes zo populair?

  Net als de opzetborstels voor volwassenen maken de Philips Sonicare opzetborstels voor kinderen gebruik van de sonische technologie. Dit betekent dat de borstelharen met hoge frequentie heen en weer trillen, waardoor ze grondig tandplak kunnen verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit voorkomt gebitsproblemen, zoals gaatjes en bloedend tandvlees.

  Daarnaast zijn de Philips Sonicare opzetborstels voor kinderen vaak voorzien van kleurrijke en speelse ontwerpen om de interesse van kinderen te wekken en hen aan te moedigen om regelmatig te poetsen. Sommige opzetborstels hebben zelfs personages of thema's uit populaire kinderfilms of -series, waardoor het tandenpoetsen voor kinderen nóg leuker wordt. Laat je kind zijn of haar favoriete elektrische tandenborstel kiezen en poetsen wordt een waar feestje.

  Wat zijn de voordelen van Philips Sonicare opzetborstels?

  De Philips Sonicare opzetborstels hebben een aantal kenmerken die ze geschikt maken voor jonge tanden en tandvlees. Ze hebben kleinere borstelkoppen die specifiek zijn ontworpen om in de mond van een kind te passen. Ook zijn de Philips Sonicare borstels zachter dan de opzetborstels voor volwassenen. Deze zachtheid zorgt voor een zachte en effectieve reiniging van de tanden, de kiezen en het tandvlees van kinderen, zonder het risico op irritatie. Hieronder zetten we alle voordelen voor je op een rijtje:

  • Kleine borstelkoppen: Speciaal ontworpen voor de kleinere melktanden van een kind, waardoor alle hoeken en gleuven gemakkelijk bereikbaar zijn.
  • Zachte borstelharen: Zacht voor het tandvlees en voorkomt irritatie, terwijl het effectief tandplak en voedselresten verwijdert.
  • Leuk en handig ontwerp: Leuke kleuren en de ergonomische handvatten van de Philips Sonicare tandenborstels maken poetsen aantrekkelijker en comfortabel voor kinderen.
  • Effectief tandplak verwijderen: De sonische technologie van Philips biedt een krachtige, maar zachte reiniging die diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand reikt.
  • Lange levensduur: Gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en tegen een stootje kunnen. Daarnaast zijn de borstels makkelijk te vervangen wanneer ze aan vervanging toe zijn.
  • Leerzaam: Helpt kinderen gezonde poets gewoontes te ontwikkelen en motiveert ze om regelmatig te poetsen.

  Hoe vaak moet je een Philips Sonicare borstel vervangen?

  Je moet een Philips Sonicare opzetborstel elke drie maanden vervangen. Na deze tijd slijten de borstelharen en werken ze minder goed. Hier zijn enkele redenen waarom dit belangrijk is:

  • Goede reiniging: Versleten borstelharen halen minder tandplak en voedselresten weg. Door elke drie maanden te vervangen, blijven je tanden schoon.
  • Gezond tandvlees: Nieuwe borstelharen zijn zacht en beschadigen je tandvlees minder, waardoor het gezond blijft.
  • Hygiëne: Na verloop van tijd kunnen bacteriën zich ophopen in de borstelharen. Regelmatige vervanging houdt je borstel hygiënisch.
  • Optimale prestaties: Nieuwe borstels zorgen ervoor dat je tandenborstel goed blijft werken en optimaal reinigt.

  Het vervangen van de borstel is eenvoudig. Veel Sonicare modellen hebben een indicator op de borstelharen die van kleur verandert om aan te geven dat het tijd is voor een nieuwe borstel.

  Philips Sonicare opzetborstels voor een complete mondverzorging

  Wanneer kinderen nog jong zijn is het het beste om hun tanden te poetsen met een baby tandenborstel met een kindertandpasta met fluoride. Naarmate ze ouder worden en zelf een peuter tandenborstel vast kunnen houden raden zij altijd aan om ze zo veel en goed mogelijk zelf te laten poetsen. Dit betekent niet dat je gelijk moet stoppen met napoetsen. Het napoetsen blijft belangrijk totdat kinderen hun tienerjaren in gaan, maar ook dan moet je als ouder goed opletten of het poetsen goed blijft gebeuren. Eventueel kan je ook plakverklikkers gebruiken om extra bewustwording te creëren. Leer je kind ook al vanaf jongs af aan hoe ze tandenstokers, ragers of floss moeten gebruiken zodat ze minder snel gaatjes krijgen. 

  Het gebruiken van een elektrische tandenborstel van Philips samen met de Philips Sonicare opzetborstels is al een enorme stap naar een gezonder gebit voor jouw kind. Wij zeggen altijd dat een kind kan beginnen met het gebruiken van een elektrische tandenborstel wanneer ze een normale tandenborstel goed vast kunnen houden. Dit zal voor de meeste kinderen vanaf 3 jaar zijn. Naarmate je kind ouder wordt wil je idealiter overstappen op producten die speciaal voor hen gemaakt zijn. Denk dan aan peuter tandpasta of elektrische tandenborstels voor kleuters.

  Philips Sonicare opzetstukjes kopen?

  Bij Kiesrijk.nl streven we ernaar om niet alleen producten zoals je Philips Sonicare opzetstukjes aan te bieden, maar ook om onze klanten te informeren en te adviseren. Ons team van experts staat klaar om vragen te beantwoorden en persoonlijk advies te geven. Neem gerust contact met ons op via [email protected]. Op werkdagen streven we ernaar om binnen 24 uur te reageren, omdat we geloven in een snelle en betrouwbare service.