0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Precision Clean opzetborstels

  De Oral-B Precision Clean opzetborstels zijn de oude vertrouwde Oral-B borstels, maar dan in een nieuw jasje met X-vormige haren en aangepaste borstelhaar lengtes, zodat je nog beter kan reinigen. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  9 Producten

  Waarom kiezen voor Oral-B Precision Clean opzetborstels?

  De Oral-B Precision Clean opzetborstels zijn een uitstekende keuze vanwege hun innovatieve ontwerp en effectiviteit. Met hun ronde borstelkop, zachte maar effectieve borstelharen, en unieke X-vormige haren, verwijderen ze meer tandplak en voedselresten tussen je tanden en kiezen dan een normale tandenborstel. Deze Oral-B opzetborstels passen op de meeste Oral-B elektrische tandenborstels en zijn perfect voor iedereen die een schonere en gezondere mond wil.

  Regelmatig gebruik van de Oral-B Precision Clean opzetborstels draagt bij aan het verminderen van tandplak, het voorkomen van tandvleesproblemen en het voorkomen van een slechte adem of gevoelige tanden. Een goede mondgezondheid heeft een positief effect op de algehele gezondheid, omdat een gezond gebit de basis is voor een gezond lichaam.

  Voordelen van de Oral-B Precision Clean opzetstukjes

  Hoe maken Oral-B Precision Clean opzetborstels schoon?

  De Precision Clean opzetborstels zijn ontworpen met een ronde borstelkop en zachte, maar effectieve borstelharen. Deze combinatie zorgt voor een grondige verwijdering van tandplak en een verbeterde reiniging tussen je tanden en kiezen. De X-vormige borstelharen en aangepaste borstelhaar lengtes dragen bij aan een nog efficiëntere reiniging, waardoor je tanden schoner en gezonder blijven.

  Wanneer moet je Oral-B precision Clean opzetborstels vervangen?

  Een handige eigenschap van de Oral-B Precision Clean opzetborstels is de aanwezigheid van indicatorborstelharen. Deze borstelharen, aanwezig bij alle opzetborstels van Oral-B, vervagen na verloop van tijd, wat aangeeft wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen. Dit zorgt ervoor dat je altijd optimaal kunt blijven reinigen en draagt bij aan een betere mondgezondheid.

  Wat maakt de Precision Clean opzetstukjes uniek?

  Innovatief design

  In tegenstelling tot andere Oral-B borstels, hebben de Precision Clean opzetborstels X-vormige haren en aangepaste borstelhaar lengtes. Deze haartjes zorgen voor een betere reiniging door beter bij de moeilijk bereikbare plekken te komen en effectief tandplak te verwijderen.

  Zachte, maar effectieve borstelharen

  Hoewel de borstelharen zacht zijn voor het tandvlees, zijn ze zeer effectief in het verwijderen van tandplak en het reinigen van de tanden. Dit zorgt ervoor dat je tandvlees gezond blijft en je minder snel tandvleesontsteking oploopt

  Precision Clean opzetstukjes kopen?

  Wij van Kiesrijk.nl hopen mensen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in het bijhouden van een goede mondverzorgingsroutine zodat ze problemen kunnen voorkomen. Daarom mogen Oral-B Precision Clean opzetborstels niet aan ons assortiment ontbreken. Als je vragen hebt over onze producten of mondverzorging in het algemeen mag je ons altijd een mailtje sturen op [email protected], we proberen de op werkdagen binnen 24 uur antwoord te geven!