Terug

Lactona ragers EasyGrip

Lactona ragers EasyGrip hebben een ergonomisch handvat met een zeshoekig ontwerp. Gebruik dagelijks Lactona ragers voor een gezonde mondverzorging.

Filters

Lactona ragers EasyGrip

Een goede mondverzorging bestaat uit een aantal zaken, waaronder twee keer per 2 minuten je tanden en kiezen poetsen en minimaal één keer per dag je gebit reinigen met tandenragers. Als je dat iedere dag doet, dan houd je je gebit gezond en voorkom je gebitsproblemen. Denk hierbij onder andere aan ontstoken tandvlees, gaatjes en tandsteen. Zoals het spreekwoord luidt: voorkomen is altijd beter dan genezen!

 

Lactona ragers EasyGrip met een ergonomisch handvat

Lactona ragers EasyGrip zijn in 8 verschillende soorten verkrijgbaar, waarvan er 6 een cilindrisch model hebben en 2 een conisch model. Lactona EasyGrip oranje, grijs, geel, rood, groen en lichtblauw horen bij de cilindrische maat; Lactona EasyGrip wit en donkerblauw bij de conische maat. Een cilindrische tandenrager heeft een recht model, terwijl een conische tandenrager van smal naar breed loopt.

 

De Lactona ragers EasyGrip zijn antibacterieel en kunnen iedere dag gebruikt worden. Het kenmerkende van deze Lactona ragers is dat het handvat een zeshoekig ontwerp heeft. Dat maakt het een ergonomisch handvat dat prettig is om vast te houden én handig is om te gebruiken. Ook hebben de Lactona ragers een transparante dop die je op de tandenrager kunt plaatsen, zodat je het handvat kunt verlengen. Dat maakt het gebruiken ervan nog prettiger. Bovendien kan er een beschermkap op de Lactona Rager geplaatst worden, waardoor je deze makkelijk en op hygiënische wijze mee kunt nemen. Wacht niet langer en kies de juiste Lactona Ragers voor jouw gebit om het dagelijks interdentaal reinigen prettig te maken.

 

Lactona EasyGrip ragers kort samengevat:

  • Antibacterieel.
  • Conisch (wit en donkerblauw) of cilindrisch (oranje, grijs, rood, groen en lichtblauw) formaat.
  • Dagelijks te gebruiken.
  • Draad voorzien van een kunststof coating.
  • Ergonomisch handvat vanwege het zeshoekig ontwerp.
  • Ideaal geschikt om te gebruiken bij het reinigen van interdentale ruimtes, kronen, bruggen, implantaten en orthodontische apparaten.
  • Inclusief beschermkap voor hygiënische doeleinden.

 

Lactona Ragers
Easygrip

 

ø Draad met filamenten

ø Interdentale ruimte

ø Borsteldikte

Lactona EasyGrip US Oranje

bbb

0.36 mm

0.20 mm

1.9 mm

Lactona EasyGrip XXX-Small Grijs

bbb

0.54 mm

0.30 mm

2.0 mm 

Lactona EasyGrip XX-Small Geel

bbb

0.54 mm

0.30 mm

2.5 mm 

Lactona EasyGrip X-Small Rood

bbb

0.54 mm

0.30 mm

3.0 mm 

Lactona EasyGrip Small Groen

bbb

0.63 mm

0.35 mm

4.0 mm 

Lactona EasyGrip Medium Lichtblauw

bbb

0.63 mm

0.35 mm

5.0 mm 

Lactona EasyGrip Conisch Wit (Type A)

bbb 0.54 mm

0.30 mm

2.5-5.0 mm

Lactona EasyGrip Conisch Donkerblauw (Type B)

bbb

0.63 mm

0.35 mm

3.0-7.0 mm

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kiesrijk.nl 9.1 / 10 - 5016 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »