0
Sluiten

Categorieën

Filters

  TePe Angle Interdentale Ragers

  TePe Angle Interdentale Ragers zijn verkrijgbaar in 6 soorten. Deze TePe Ragers hebben een hals met een hoek, zodat je overal in je gebit eenvoudig tandplak en voedselresten kunt weghalen. Toon meer

  Merken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  12 Producten

  Twee keer per dag twee minuten je tanden en kiezen poetsen behoort bij de meeste mensen wel tot de dagelijkse mondverzorging. Wil je je gebit zo sterk en gezond mogelijk houden, dan is het erg belangrijk om meer te doen dan alleen te tandenpoetsen. Een (elektrische) tandenborstel gebruiken haalt namelijk niet alle tandplak en achtergebleven voedselresten weg, omdat een (elektrische) tandenborstel niet overal bij kan. Dan zijn de TePe Ragers absoluut een uitkomst.

  TePe Ragers Angle zijn gemakkelijk te gebruiken in je gebit

  TePe Angle Interdentale Ragers komen op plaatsen in je gebit waar jouw (elektrische) tandenborstel niet of heel moeilijk bij kan. Dat geldt vooral voor de interdentale ruimtes tussen je tanden en kiezen. Dat zijn precies de plaatsen waar tandplak en etensresten zich graag nestelen. Daarom is het erg belangrijk om die interdentale ruimtes goed te reinigen. De TePe Angle Ragers weten daar wel raad mee. Gebruik deze TePe Ragers en ga gebitsproblemen tegen, zoals een slechte adem, tandsteen, gaatjes en ontstoken tandvlees.

  Het kenmerkende aan TePe Angle Ragers is dat ze een hals met een hoek hebben. Hiermee kun je met deze TePe Ragers gemakkelijk overal in je gebit terecht. Geen interdentale ruimte blijft onbehandeld, zodat je alle etensresten en tandplak eenvoudig en snel weg kunt halen. Doordat de TePe Angle Ragers in 6 soorten verkrijgbaar zijn, zit de juiste maat voor jouw gebit er ook tussen. Meestal heb je zelfs meerdere maten TePe Tandenragers nodig, omdat niet elke interdentale ruimte even groot is. Ideaal dus dat deze TePe Ragers in meerdere varianten te verkrijgen zijn.

  De TePe Angle Ragers hebben een ergonomisch ontworpen handvat, zodat je de tandenragers prettig kunt vasthouden tijdens het gebruik ervan. De plastic coating rondom het ijzerdraadje zorgt er tenslotte voor dat je aan de ene kant geen beschadigingen aan je gebit krijgt en aan de andere kant een langere levensduur van de TePe Ragers hebt.

  TePe Angle Ragers kort samengevat

  • Dagelijks te gebruiken in de strijd tegen gebitsproblemen.
  • Te combineren met TePe Gingival gel.
  • Tandenragers met een hals met een hoek.
  • Ergonomisch ontworpen TePe Ragers.
  • Plastic coating voor extra bescherming van je gebit.

  TePe Angle Ragers

   

  ø Draad met filamenten

  ø Interdentale ruimte (PHD*)

  ø Borsteldikte

  TePe Angle Roze

  bbb

  0.4 mm

  0.6 mm

  1.9 mm 

  TePe Angle Oranje

  bbb

  0.45 mm

  0.7 mm

  2.0 mm 

  TePe Angle Rood

  bbb

  0.5 mm

  0.9 mm

  2.6 mm 

  TePe Angle Blauw

  bbb

  0.6 mm

  1.1 mm

  3.0 mm 

  TePe Angle Geel

  bbb

  0.7 mm

  1.3 mm

  3.5 mm

  TePe Angle Groen

  bbb

  0.8 mm

  1.6 mm

  5.3 mm

  * PHD (Passage Hole Diameter) geeft de minimale ruimte aan waartussen de interdentale rager gestoken kan worden. Het is belangrijk dat het borsteltje losjes in de tussenruimte gestoken wordt. Alleen de borstelhaartjes (dus niet het ijzerdraadje) mogen in contact komen met de tanden en het tandvlees.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »