0
Sluiten

Categorieën

Filters

  TePe Interdentale Ragers Extra Soft

  TePe Interdentale Ragers Extra Soft helpen bij een milde mondverzorging. Deze TePe Ragers hebben extra zachte borstelhaartjes en zijn erg prettig als je bijvoorbeeld net geopereerd bent of last hebt van gevoelig tandvlees. Toon meer

  Merken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  18 Producten

  Het eten en drinken dat je iedere dag nuttigt, heeft gevolgen voor je gebit. Dat geldt vooral als je tandplak en achtergebleven voedselresten niet goed weghaalt. Gelukkig blijven de gevolgen van voedsel en drank beperkt wanneer je een goede mondverzorging hebt.

  Een goede mondverzorging betekent onder meer dat je elke dag twee keer 2 minuten lang je tanden en kiezen poetst, dat je gebruik maakt van TePe Ragers voor het reinigen van interdentale ruimtes en dat je naspoelt met mondwater. Als je dit goed doet, ga je de strijd aan met tandplak en etensresten en voorkom je vervelende gebitsproblemen. Denk dan bijvoorbeeld aan gaatjes, tandsteen, een slechte adem en bloedend tandvlees. Zaken die je tandarts of mondhygiënist wel weer kan verhelpen, maar het is altijd beter om iets te voorkomen dan het te moeten laten genezen.

  Gebruik dagelijks TePe Ragers Extra Soft voor een gezond en sterk gebit

  De TePe Interdentale Ragers Extra Soft hebben als één van de belangrijke kenmerken dat ze hele zachte borstelhaartjes hebben. Dat is fijn als je bijvoorbeeld net geopereerd bent of als je last hebt van gevoelig tandvlees of als je een droge mond hebt of als je het fijn vindt om zachte mondverzorgingsproducten te gebruiken. Daarnaast hebben deze TePe Ragers een flexibel en ergonomisch handvat. Dankzij het kuiltje in het handvat zijn de TePe Extra Soft Ragers zeer fijn om vast te houden en daardoor heel prettig in gebruik.

  Bovendien is het ijzerdraadje omringd door een plastic coating, zodat je tanden, kiezen en tandvlees goed beschermd zijn én zodat de TePe Tandenragers een langere levensduur hebben. Tot slot wordt bij de TePe Ragers Extra Soft een hygiënische beschermdop geleverd, waardoor je de TePe Interdentale Ragers op een schone en veilige manier kunt bewaren. TePe Ragers zijn namelijk meerdere keren te gebruiken, totdat de borstelhaartjes versleten zijn.

  TePe Interdentale Ragers Extra Soft samengevat

  • Extra zachte borstelhaartjes voor een milde mondverzorging.
  • Flexibel en ergonomisch handvat.
  • Eenvoudig te vervoeren in de TePe Travelcase.
  • Ter voorkoming van gebitsproblemen.
  • Dagelijks te gebruiken.
  • Plastic coating om het metaaldraadje ter bescherming van het gebit.
  • Te combineren met TePe Gingival gel.

  Tepe Ragers Extra Soft  

    

  Draaddikte (mm)

  Borsteldikte (mm)

  ISO Grootte

  TePe Ragers Extra Soft Lichtoranje

  bbb

  0.45 mm

  2.0 mm

  1

  Tepe Ragers Extra Soft Lichtrood

  bbb

  0.5 mm

  2.4 mm

  2

  TePe Ragers Extra Soft Lichtblauw

  bbb

  0.6 mm

  3.0 mm

  3

  TePe Ragers Extra Soft Lichtgeel

  bbb

  0.7 mm

  3.5 mm

  4

  TePe Ragers Extra Soft Lichtgroen

  bbb

  0.8 mm

  5.3 mm

  5

  TePe Ragers Extra Soft Lichtlila

  bbb

  1.1 mm

  6.0 mm

  6

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »