Gratis verzenden vanaf EUR 40,00
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis*
Veilig winkelen en betalen

Retourneren

Het kan zijn dat u vanwege een specifieke reden één of meerdere producten wilt retourneren. In dat geval wordt u verzocht de onderstaande informatie goed door te lezen:

14 dagen bedenktijd

Vanaf de dag na ontvangst van uw bestelling heeft u de ontvangen producten 14 dagen op zicht. (Bij brievenbuspost wordt er vanuit gegaan dat uiterlijk twee bezorgdagen na verzending de bestelling door u is ontvangen).

Binnen deze 14 dagen heeft u het recht om deze te retourneren. Gezien de aard van de producten die Kiesrijk verkoopt kunnen deze om gezondheids- en/of hygiënische redenen enkel worden geretourneerd in onbeschadigde staat en in de originele verzegelde en /of ongeopende verpakking.  
Producten die in een gripzakje aan u worden verzonden kunnen om gezondheids- en/of hygiënische redenen nimmer worden geretourneerd. 

Bij abonnementen heeft u alleen bij de eerste levering de mogelijkheid om producten te retourneren.

 
Producten die u wilt retourneren, dienen eerst aangemeld te worden door middel van het retourformulier. Deze kunt u hier downloaden. 
Na het aanmelden van uw retour ontvangt u een bevestiging per e-mail. 

Als een retourzending niet aan de voorwaarden voldoet wordt deze geweigerd. Ook ongefrankeerde of niet voldoende gefrankeerde retourzendingen worden geweigerd. De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Retourzendingen, welke buiten de retourtermijn verzonden worden (datum poststempel is bindend), worden niet gecrediteerd en worden automatisch eigendom van Kiesrijk.


Hoe wordt mijn retour terugbetaald?

Kiesrijk vergoedt alle betalingen van de klant, inclusief eventuele verzendkosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de retourzending is aangemeld. Tenzij de wij aanbieden het product zelf af te halen, wachten we met terugbetalen tot het product door ons is ontvangen of tot de klant kan aantonen dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. 

Het retourbedrag wordt teruggestort op dezelfde rekening als waar deze van betaald is, tenzij anders aangegeven door de klant. De terugbetaling is volledig kosteloos voor de klant.