Terug

Yess! Direct 5% korting bij aanmelding nieuwsbrief

Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigen Test Corona zelftest

Direct leverbaar

Choose from:

2,25

Verkrijgbaar in diverse varianten/kleuren:

Aan verlanglijst toevoegen

Achteraf betalen mogelijk

  • Voor 16u besteld, dezelfde dag verzonden Tooltip Alleen op werkdagen
  • Lage verzendkosten vanaf 2,95 en
    Gratis verzenden vanaf 35.-
  • Kopen bij dé specialist
    Ruim 8 jaar ervaring
  • Ophalen bij een PostNL locatie en
    Achteraf Betalen via Afterpay
Placeholder 9,2

4837 Beoordelingen

“Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en snelle levering. Zeker een aanrader!”

Productomschrijving

Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigen Test Corona zelftest

Covid-19 Zelftest. Maximaal 3 per bestelling

Lees de volledige productomschrijving

 

ACON Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Sneltest

De Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigeen Snel Test heeft een ontheffing gekregen van de Nederlandse overheid om als antigeen-sneltest zelftest op de Nederlandse markt gebracht te mogen worden.

De snelle sars-cov-2-antigenentest is een test voor de opsporing van het antigeen van sarscov- 2 in menselijke neusuitstrijkjes. Testresultaten worden visueel gelezen na 15-30 minuten op basis van de aanwezigheid of afwezigheid van gekleurde lijntjes.

De CE-gemarkeerde test is bedoeld om te helpen bij de diagnose van personen die worden verdacht van een actieve COVID-19-infectie binnen de eerste 7 dagen na het begin van de symptomen.


Hoe werkt de FlowFlex COVID zelftest/ sneltest?

Na monsterafname (d.w.z. het uitvoeren van de ondiepe neusswab) dient de test onmiddellijk te worden uitgevoerd. Kinderen tussen de 12 en 17 jaar dienen door een volwassene te worden begeleid bij het afnemen van het monster. De testcassette bevat SARS-CoV-2 antilichaampjes. Wanneer het monster aan de testcassette wordt toegevoegd, reageren eventueel aanwezige SARS-CoV-2 antigenen daarop. Is de aanwezigheid van het SARS-CoV-2 antigeen waargenomen, dan verschijnen er twee gekleurde lijnen op de testcassette. Testresultaten kunnen binnen 15 tot maximaal 30 minuten worden geïnterpreteerd. Zie ook de volgende video over de ACON Flowflex COVID -19 sneltest:Hoe moet je een neusswab afnemen?

Voor het uitvoeren van de FlowFlex COVID zelftest steek je het meegeleverde wattenstaafje in een van je neusgaten. Je draait het voorzichtig rond en duwt het minder dan 2,5 centimeter vanaf de neusvleugel naar binnen. Vervolgens draai je het wattenstaafje vijf keer tegen de slijmvliezen in je neusgat. Zo kan er voldoende monster worden afgenomen. Herhaal dit proces met hetzelfde wattenstaafje in het andere neusgat. Daarna kan hij worden geprepareerd met de extractiebufferbuisjes. De gebruiksaanwijzing beschrijft de exacte werkwijze. Onvoldoende monstervolume leidt tot een falende controlelijn. De test dient dan als ongeldig te worden verklaard.

Het interpreteren van de (snel)testresultaten

Na het afnemen van de FlowFlex COVID zelftest geeft de testkit je drie mogelijke uitkomsten: een positieve, een negatieve of een ongeldige test. Ben je positief bevonden op het coronavirus, dan verschijnen er twee duidelijk gekleurde lijnen op de testcassette: één testlijn (T) en één controlelijn (C). De kleurintensiteit van de testlijn (T) kan verschillen. Daarom moet elke kleur in dit gedeelte als een positieve testuitslag worden beschouwd. Bij een negatieve uitslag verschijnt er enkel een gekleurde lijn in het controlegedeelte (C). Wanneer er helemaal geen controlelijn optreedt, dan is er iets fout gegaan in de procedure.


Elke Acon Flow Flex covid-19 Zelftest bevat:

1 x Afzonderlijk verpakte testcassette
1 x Individueel verpakt wattenstaafje
1 x Individueel verpakte voorgevulde buis
Nederlandse & Engelse Gebruiksaanwijzing

Verzend informatie

Verzend informatie

Voor 16u besteld is dezelfde dag verzonden! Onze producten worden zorgvuldig ingepakt en verstuurd.

Meer informatie

GRATIS VERZENDEN vanaf 35,-, daaronder vanaf 2,95 voor producten die door de brievenbus passen en 4,95 voor pakketpost. Wij verzenden met PostNL.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigen Test Corona zelftest

Acon Biotech Flowflex SARS-CoV-2 Antigen Test Corona zelftest

2,25

Kiesrijk.nl 9.2 / 10 - 4837 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »