0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  GC Mi Paste

  Niet alleen je lichaam heeft een goede verzorging nodig, dat geldt ook voor je gebit. Je tanden en kiezen hebben gedurende de dag heel wat te verduren door bijvoorbeeld zuurrijk voedsel en dranken en door het natuurlijk verouderingsproces. Daarom is het van essentieel belang om je gebit te beschermen en je tanden en kiezen te versterken zodat ze je Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  4 Producten

  Niet alleen je lichaam heeft een goede verzorging nodig, dat geldt ook voor je gebit. Je tanden en kiezen hebben gedurende de dag heel wat te verduren door bijvoorbeeld zuurrijk voedsel en dranken en door het natuurlijk verouderingsproces. Daarom is het van essentieel belang om je gebit te beschermen en je tanden en kiezen te versterken zodat ze je hele leven lang vitaal blijven. GC Mi Paste helpt je daarbij.

   

  Welke voordelen heeft het gebruik van GC Mi Paste Plus?

  • Buffert de PH-veranderingen in tandplak.
  • Beschermt het tandoppervlak tegen zuuraanvallen.
  • Optimaliseert de manier waarop fluoride naar het glazuur wordt gebracht en de fluorideopname door het glazuur.
  • Versterkt het gebit, vooral bij mensen met een hoog cariësgehalte, mensen die aan agressieve cariës lijden, mensen met een mindere gezondheid en bij tanderosie en oprispingen.
  • Zorgt voor minder gevoelige tanden.
  • Helpt om bij bleekprocedures napijn te voorkomen.

   

  Verklein het risico op gaatjes met GC Mi Paste Plus

  GC Mi Paste Plus is een beschermende crème voor gevoelige tanden. Deze crème bevat fluoride en zorgt voor een kleiner risico op gaatjes. Je gebruikt dit op oppervlakken in je gebit die extra risico lopen. Let op:het is zeer belangrijk dat je eerst contact hebt met je tandarts over dit product voordat je het gaat gebruiken.

   

  GC Mi Paste Plus is gemaakt op basis van eiwitten. De GC Mi Paste crème heeft een zuivere, biologische formule die door de meeste mensen goed verdragen wordt. Het kan beter niet gebruikt worden bij bijvoorbeeld patiënten met allergieën voor melkeiwitten. Daarom is het dus belangrijk dat je je tandarts hierover raadpleegt, zodat hij of zij je alles over dit product kan vertellen.

   

  Twee verschillende smaken GC Mi Paste Plus

  In het assortiment van Kiesrijk.nl zitten twee smaken van GC Mi Paste Plus, namelijk:

   

  De beide varianten hebben dezelfde werking en kennen de unieke combinatie van fluoriden met calcium en fosfaat. Het is puur de smaak die het verschil maakt. Gebruik GC Mi Paste Plus en zorg dat je zonder pijnlijke tanden en kiezen weer kunt genieten van eten en drinken.