0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Extra zachte tandenborstels

  Extra zachte tandenborstels zijn geschikt voor mensen die een zeer gevoelige mond hebben of net een chirurgische ingreep in de mond hebben gehad. Voor een milde reiniging worden de borstelharen vaak afgerond, zodat er geen stevige haren voelbaar zijn. Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  38 Producten

  Wanneer gebruik je een extra zachte tandenborstel?

  In bepaalde situaties kan het een uitkomst zijn om een extra zachte tandenborstel te gebruiken bij het tandenpoetsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ondergaan van een chirurgische behandeling in je mond. Na zo’n behandeling is je gebit extra gevoelig, waardoor het poetsen van je tanden, kiezen en tandvlees niet altijd een pretje is. Daarom is het dan erg belangrijk dat je voorzichtig met je gebit omgaat. De extra zachte tandenborstel helpt je daarbij.

  Deze extra zachte tandenborstels hebben namelijk zachte afgeronde borstelharen voor een effectieve maar milde reiniging. Dat is zeer geschikt voor mensen die een kaakoperatie of andere chirurgische ingreep in de mond hebben gehad. Hoe zachter, hoe beter... wordt dan vaak geadviseerd.

  De extra zachte tandenborstel is ook heel goed te gebruiken bij baby’s. Wanneer bij een baby het eerste tandje doorkomt, is het belangrijk om direct te beginnen met poetsen. Op die manier ontwikkel je direct een goede mondverzorging bij je kleintje. Bij baby’s zijn zowel het tandvlees als de doorkomende tanden en kiezen heel gevoelig. Dus moet je extra voorzichtig zijn tijdens het poetsen. Gebruik daarvoor een extra zachte tandenborstel voor baby’s met bijpassende tandpasta voor kinderen van 0 tot 5 jaar. Die combinatie is uitstekend te gebruiken bij baby’s en kleine kinderen.

   

  Welke merken bieden extra zachte tandenborstels aan?

  Niet ieder merk dat mondverzorgingsproducten heeft, heeft de extra zachte tandenborstels in het assortiment zitten. Gelukkig zijn er voldoende merken die dit wel aanbieden. Bij Kiesrijk.nl hebben we een mooi aanbod aan extra zachte tandenborstels. Deze vind je op deze overzichtspagina heel handig bij elkaar. Je kunt kiezen uit de volgende merken:

   

  Meer informatie nodig?

  Wil je meer weten over de verschillende soorten extra zachte tandenborstels? Of heb je over een ander mondverzorgingsproduct een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice en krijg op werkdagen binnen 24 uur antwoord van ons.