0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Oral B tandpasta online kopen

  Oral B tandpasta's behoren tot de meest aanbevolen tandpasta's door tandartsen. Oral-B biedt verschillende soorten tandpasta in verschillende smaken. Dat er ook een tandpasta tussen zit die past bij jouw behoeften is dus heel groot! Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  11 Producten

  Oral B tandpasta: voor elke mondverzorgingsbehoefte

  Tegenwoordig kun je voor bijna elke mondverzorgingsbehoefte wel een Oral B tandpasta kopen. Er zijn bijvoorbeeld Oral B tandpasta's die tandplak, tandvleesproblemen, cariës (gaatjes), slijtage van het tandglazuur en een slechte adem helpen voorkomen. Er zijn echter ook Oral B tandpasta's die de pijn bij gevoelige tanden helpen verminderen en tandpasta's die speciaal zijn ontwikkeld voor de meer cosmetische mondverzorgingsbehoeften als het bleken van tanden.

  Let op! Lees altijd eerst de verpakking van de tandpasta van je keuze zorgvuldig. Alleen zo weet je namelijk zeker dat je de juiste tandpasta bestelt, de tandpasta die past bij jouw specifieke behoefte(n). Om het kiezen van de juiste tandpasta iets eenvoudiger te maken, lees je hieronder meer over de verschillende soorten Oral B tandpasta die er zijn en de productlijnen die we van dat merk verkopen.

  Soorten Oral B tandpasta

  Elk type Oral B tandpasta biedt andere voordelen. Hieronder volgen enkele voorbeelden van gespecialiseerde tandpasta's van dit merk:

  • Antimicrobieel: antimicrobiële tandpasta's kunnen tinfluoride bevatten, een krachtig antibacterieel middel dat niet alleen de tanden reinigt, maar ook helpt tegen tandbederf en tandgevoeligheid. 
  • Anti-tandsteen: antitandsteen tandpasta's kunnen pyrofosfaat bevatten. Pyrofasfaat helpt de vorming van tandsteen op de tanden te voorkomen. Een nog effectiever ingrediënt is natriumhexametafosfaat, dat zeer effectief is in het voorkomen van tandsteen en vlekken. 
  • Whitening: whitening tandpasta's bevatten chemicaliën of schurende ingrediënten om vlekken te verwijderen en/of te voorkomen. Als je deze tandpasta's regelmatig gebruikt, zullen vlekken op je tanden minder opvallen en zullen je tanden er witter uitzien.

  Oral-B Pro Expert

  Een van de meest aanbevolen tandpasta's van Oral B zijn die van de Oral-B Pro-Expert lijn, een lijn bestaande uit antimicrobiële tandpasta met fluoride waarvan klinisch is bewezen dat deze precies die gebieden in de mond beschermt die het vaakst door tandartsen worden gecontroleerd. Veel Oral B tandpasta's werken op basis van het Tin Fluoride Complex, dat bestaat uit tinfluoride en Active Clean polyfosfaatkristallen die zorgen voor een uniek poetsresultaat.

  Bij Kiesrijk.nl kun je de volgende Oral B Pro Expert tandpasta's kopen:

  Oral B Tandpasta 3D White 

  Zoals de naam al doet vermoeden, richten de tandpasta's van de Oral-B 3D White lijn zich op whitening. De 3D slaat op het feit dat de tandpasta's drie voordelen in zich dragen: ze maken je tanden witter, sterker en beschermen ze door zacht te zijn voor het glazuur.

  Bij Kiesrijk.nl kun je de volgende 3D White tandpasta's bestellen:

  Tip: combineer je favoriete Oral B tandpasta met een Oral B elektrische tandenborstel voor een nóg betere reiniging.

  Oral B tandpasta online bestellen

  In het aanbod van Kiesrijk.nl tref je gegarandeerd precies die Oral B tandpasta die bij je past. Nadat je de tandpasta van je keuze in je virtuele winkelmandje hebt geplaatst, het bestelproces hebt doorlopen en je order hebt afgerekend, gaan we voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat je de tandpasta zo snel mogelijk krijgt thuisbezorgd.

  Heb je nog vragen over de verschillende soorten Oral B tandpasta die bij Kiesrijk verkrijgbaar zijn? Wil je nog iets weten over van onze andere mondverzorgingsproducten? Aarzel dan vooral niet, maar neem gerust contact met ons op door een mailtje te sturen naar: [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord. We horen graag van je en helpen je met alle plezier verder!