0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Piksters ragers online kopen

  Piksters ragers zijn een type interdentale reinigingshulpmiddelen dat wordt gebruikt voor het reinigen van de ruimten tussen je tanden en kiezen. Piksters ragers zijn speciaal ontworpen om tandplak en voedselresten te verwijderen na het tandenpoetsen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  35 Producten

  Piksters ragers in verschillende soorten en maten

  Piksters ragers zijn gemaakt van een fijn, flexibel draadje met een kleine borstelkop aan het uiteinde. Deze borstelkop heeft zachte borstelharen die effectief kunnen reinigen tussen de tanden. De draadjes zijn verkrijgbaar in verschillende diktes om te voldoen aan de behoeften van verschillende interdentale ruimtes. Iedere Piksters rager heeft een eigen nummer en een eigen kleur, zodat je goed het verschil tussen de tandenragers kunt onthouden.

  Bij de meeste mensen zijn de interdentale ruimten in het gebit niet overal even groot. Daarom heb je meestal meerdere maten Piksters ragers naast elkaar nodig. Zorg ervoor dat je niet een te kleine tandenrager gebruikt, want dan kun je niet overal goed schoonmaken. Zorg er ook voor dat je geen te grote tandenrager gebruikt om onnodige beschadigingen aan je gebit te voorkomen. Vraag advies aan je tandarts of mondhygiënist als je twijfelt over de juiste maat Piksters ragers of neem contact op met onze klantenservice via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons.

  Waarom Piksters ragers gebruiken?

  Het gebruik van Piksters ragers helpt bij het voorkomen van tandvleesontsteking, tandbederf en een slechte adem. Door regelmatig gebruik te maken van tandenragers kunnen de ruimten tussen de tanden en kiezen schoon worden gehouden. Dit alles verbetert de algehele mondgezondheid. Hoe gezonder je gebit is, hoe meer profijt de rest van je lichaam daarvan heeft.

  Hoe Piksters ragers gebruiken?

  Piksters ragers gebruiken is vrij eenvoudig. Je steekt de tandenrager voorzichtig tussen de interdentale ruimte en beweegt deze heen en weer om tandplak en vuil te verwijderen. Je mag best enige weerstand voelen tijdens het gebruik ervan, maar niet te veel. Voel je te veel weerstand, dan betekent dat namelijk dat je een verkeerde maat te pakken hebt. Het is belangrijk om zachtjes te werken en de ragers niet te hardhandig te gebruiken om beschadiging van het tandvlees te voorkomen. Reinig minimaal één keer per dag met Piksters ragers voor het beste resultaat.

  Welke Piksters ragers (kun je óók) gebruiken?

  Sinds 2019 zijn er – behalve de standaard Piksters ragers – ook Piksters bamboo ragers verkrijgbaar. Piksters bamboo ragers zijn interdentale ragers die bijna helemaal plasticvrij en duurzaam zijn geproduceerd. De kleurtip en het beschermkapje van de ragers zijn bijvoorbeeld gemaakt van een speciale polymeer van maiskolven zonder ruwe oliën. Hierdoor zijn de ragers maar liefst voor 97% biologisch afbreekbaar. 

  Het is zelfs zo dat de bamboe ragers worden geleverd in een verpakking van zoveel mogelijk gerecycled papier en karton, bedrukt met op soja gebaseerde inkt. Hierdoor is ook de verpakking vrijwel volledig biologisch afbreekbaar.

  Bamboe ragers van Piksters hebben dezelfde draad en borstel als die van een standaard plastic Piksters, maar zijn verder voorzien van een bamboe handvat in plaats van een plastic handvat.