0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Piksters ragers

  Piksters ragers zijn een type interdentale reinigingshulpmiddelen die worden gebruikt voor het reinigen van de ruimtes tussen je tanden en kiezen. Ze zijn ontworpen om tandplak en voedselresten overal in je gebit te verwijderen. Toon meer

  Merken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  17 Producten

  Piksters ragers in verschillende soorten en maten

  Piksters ragers zijn gemaakt van een fijn, flexibel draadje met een kleine borstelkop aan het uiteinde. Deze borstelkop heeft zachte borstelharen die effectief kunnen reinigen tussen de tanden. De draadjes zijn verkrijgbaar in verschillende diktes om te voldoen aan de behoeften van verschillende interdentale ruimtes. Iedere Piksters rager heeft een eigen nummer en een eigen kleur, zodat je goed het verschil tussen de tandenragers kunt onthouden.

  Bij de meeste mensen zijn de interdentale ruimtes in het gebit niet overal even groot. Daarom heb je meestal meerdere maten Piksters ragers naast elkaar nodig. Zorg dat je niet een te kleine tandenrager gebruikt, want dan kun je niet overal goed schoonmaken. Zorg ook dat je geen te grote tandenrager gebruikt om onnodige beschadigingen aan je gebit te voorkomen. Vraag advies aan je tandarts of mondhygiënist als je twijfelt over de juiste maat Piksters ragers of neem contact op met onze klantenservice via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons.

  Waarom zou je Piksters ragers gebruiken?

  Het gebruik van Piksters ragers helpt bij het voorkomen van tandvleesontsteking, tandbederf en een slechte adem. Door regelmatig gebruik te maken van tandenragers kunnen de ruimtes tussen de tanden en kiezen schoon worden gehouden. Dat verbetert de algehele mondgezondheid. Hoe gezonder je gebit is, hoe meer profijt de rest van je lichaam daarvan heeft.

  Het gebruik van Piksters ragers is vrij eenvoudig. Je steekt de tandenrager voorzichtig tussen de interdentale ruimte en beweegt deze heen en weer om tandplak en vuil te verwijderen. Je mag best enige weerstand voelen tijdens het gebruik ervan; als dit maar niet teveel is. Dat betekent namelijk dat je een verkeerde maat te pakken hebt. Het is belangrijk om zachtjes te werken en de ragers niet te hardhandig te gebruiken om beschadiging van het tandvlees te voorkomen. Reinig minimaal één keer per dag met Piksters ragers voor het beste resultaat.

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »