0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Pure Clean Charcoal

  De Oral-B Pure Clean Charcoal opzetborstels bieden een innovatieve optie voor mensen die op zoek zijn naar een grondige reiniging en mogelijk wittere tanden. Poets met deze Oral B opzetborstels en ervaar het zelf. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  4 Producten

  Oral B Pure Clean Charcoal met een toevoeging van houtskool

  De Oral-B Pure Clean Charcoal opzetborstels zijn gemaakt van hoge kwaliteit borstelharen. Deze Oral-B opzetborstels zijn geïmpregneerd met houtskool, waardoor ze een unieke reinigingservaring bieden. De toevoeging van houtskool aan de borstelharen is bedoeld om extra reinigingsvoordelen te bieden. Houtskool staat bekend om zijn absorberende eigenschappen en het vermogen om onzuiverheden en verkleuringen te verwijderen. Door de houtskool in de Oral B opzetborstel te verwerken, kan het tandplak en oppervlakkige vlekken effectief van het tandoppervlak verwijderen, waardoor je tanden witter en schoner aanvoelen. Ideaal toch?

  Net als andere opzetborstels van Oral-B hebben de Oral-B Pure Clean Charcoal opzetborstels een ronde borstelkop die is ontworpen om elke tand en iedere kies individueel te omringen en effectief te reinigen. De borstelharen zijn zacht en flexibel, zodat ze zachtjes langs het tandvlees kunnen glijden zonder irritatie te veroorzaken. Dat is voor iedereen fijn, vooral als je snel last hebt van gevoelige tanden en/of gevoelig tandvlees.

   

  Voor welke elektrische tandenborstels zijn de Oral B Charcoal opzetborstels geschikt?

  Oral B staat bekend op het uitgebreide assortiment van elektrische tandenborstels en opzetborstels. Dit betekent echter niet dat je iedere opzetborstel op elke elektrische tandenborstel kunt gebruiken. Let er daarom goed op dat je de juiste Oral B opzetborstel voor jouw Oral B elektrische tandenborstel koopt om goed te kunnen blijven poetsen.

  De Oral-B Pure Clean Charcoal opzetborstels passen op de volgende soorten Oral-B elektrische tandenborstels met een roterend poetssysteem:

  • Oral B Genius
  • Oral B Pro
  • Oral B Smart
  • Oral B Vitality
  • Let op: het past niet op de Oral B Pulsonic en Oral B iO.