0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Probiotica

  Probiotica voor tanden en kiezen brengen de goede bacteriën op peil, waardoor de gezondheid van je gehele gebit verbetert. De slechte bacteriën worden gedood, waardoor je opgaat naar een gezonde mond! Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product

  Een gezonde mond is een gezond lichaam

  Een gezonde mond is belangrijk voor een gezond lichaam, omdat de mondholte een belangrijke rol speelt bij de algehele gezondheid en het welzijn. Hieronder lees je enkele manieren waarop een gezonde mond zich verhoudt tot een gezond lichaam:

  • Voeding en spijsvertering: Een gezonde mond begint met een goede voeding. Gezonde tanden, kiezen en tandvlees zijn essentieel voor het kauwen en vermalen van voedsel, dat de spijsvertering vergemakkelijkt. Een slechte mondgezondheid, zoals ontbrekende tanden of pijnlijke kauwproblemen, kan leiden tot beperkingen in de voedselkeuze en spijsverteringsproblemen.
  • Preventie van infecties: Een gezonde mond helpt infecties te voorkomen. De mond is een toegangspoort tot het lichaam, en bacteriën in de mondholte kunnen gemakkelijk in de bloedbaan terechtkomen en elders in het lichaam infecties veroorzaken. Slechte mondhygiëne kan leiden tot tandbederf en tandvleesaandoeningen. Deze aandoeningen kunnen op hun beurt het risico op andere gezondheidsproblemen verhogen, waaronder hartziekten, beroertes en longinfecties.
  • Ontstekingsreacties: Ontstekingen in je mond kunnen zich verspreiden naar andere delen van het lichaam en een bijdrage leveren aan chronische ontstekingsziekten zoals artritis, diabetes en hartziekten. Het handhaven van een goede mondhygiëne en het regelmatig bezoeken van de tandarts kan helpen ontstekingen in de mond te verminderen en de algehele ontstekingsreactie in het lichaam te verminderen.
  • Algemeen welzijn: Een gezonde mond draagt bij aan het algemene welzijn. Pijnlijke tanden, tandvleesaandoeningen of andere mondproblemen kunnen aanzienlijk ongemak veroorzaken en de kwaliteit van leven verminderen. Een goede mondgezondheid draagt bij aan een gezonde levensstijl.

   

  Probiotica producten bij Kiesrijk.nl

  Dankzij probiotica producten verbetert het afweersysteem zeer snel, zodat je mond een betere weerstand krijgt. De productie van melkzuur wordt daarbij ook tegengegaan. De probiotica producten ondersteunen het tandvlees, zorgen voor een frisse adem en geven je tanden en kiezen hun natuurlijke witheid terug.

  Op Kiesrijk.nl vind je een ruim aanbod met mondverzorgingsproducten. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Mail ons op [email protected] en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord.