Terug

Yess! Direct 5% korting bij aanmelding nieuwsbrief

Betaalmethoden

Beveiligde Internetverbinding bij betalen

Op onze gehele website maken wij gebruik van een SSL certificaat. Dit betekent dat je veilig bij ons kan kopen. Je gegevens en betaling zijn beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de adresbalk of onderste statusbalk van je browser.

Betalen kan op de volgende manieren:

  • iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving van één van onderstaande banken. Betalen via iDEAL is ook veruit de snelste manier om de betaling van je bestelling te doen.

  • Afterpay > Achteraf Betalen via digitale factuur

Wij hebben het achteraf betaalproces uitbesteed aan Afterpay die een krediettoets uitvoert en vervolgens garant staat voor jouw betaling. Bij positief resultaat van de toets versturen wij jouw order en hoef je pas na ontvangst van de order te betalen. Je ontvangt een aantal dagen na het plaatsen van jouw bestelling een email van Afterpay met daarin een link naar iDEAL om te betalen. Wanneer de krediettoets negatief is, word je terugverwezen naar de checkout en kan je gebruik maken van één van onze andere betaalmethoden. 

Indien je kiest voor Afterpay ga je akkoord met de daarbij behorende kosten en voorwaarden van Afterpay.

U voldoet de betaling altijd aan Afterpay en niet aan ons. Meer informatie over betalen met Afterpay kunt u terugvinden op hun website.

  • Billink > Achteraf Betalen via digitale factuur

Wil je eerst de producten in huis hebben alvorens te betalen? Kies dan voor het gemak van achteraf betalen.
Met achteraf betalen ontvang je eerst het product en betaalt je later (binnen 14 dagen) de factuur.  Je ontvangt de factuur per email. Indien je kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende kosten en voorwaarden van Billink B.V.

Je kan achteraf betalen tot een bedrag van EUR 400,00. 

Als je kiest voor betalen achteraf wordt door Billink B.V. eerst beoordeeld of je hiervoor in aanmerking komt. Tijdens de beoordeling worden de door jou ingevulde gegevens conform de voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V.. Deze zal je toetsen op je kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is je bestelling geaccepteerd en kan je achteraf betalen op rekening. Je ontvangt vervolgens van Billink de factuur welke verantwoordelijk is voor de verdere afhandeling van je betaling. 

Wanneer de krediettoets negatief is, word je terugverwezen naar de checkout en kan je gebruik maken van één van onze andere betaalmethoden. 

U voldoet de betaling altijd aan Billink en niet aan ons. Meer informatie over betalen met Billink kunt u terugvinden op hun website.

  • Visa/Mastercard 

Het is mogelijk om te betaling via creditcard. Dit kunt u doen met uw MasterCard of VISA creditcard.

  • Apple Pay

Apple Pay (of eventueel PAY) is een betaaldienst van Apple, waarmee je online (op websites) en offline (in fysieke winkels) kunt betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad, of zelfs Mac.

Met Apple Pay koppel je een pinpas of creditcard aan je Apple-account, en kun je voortaan betalen via die weg.

  • Mistercash/Bancontact

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kiesrijk.nl 9.2 / 10 - 4357 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »