0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Beveiligde Internetverbinding bij betalen

  Op onze gehele website maken wij gebruik van een SSL certificaat. Dit betekent dat je veilig bij ons kunt kopen. Je gegevens en betaling zijn beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in de adresbalk of onderste statusbalk van je browser.

  Betalen kan op de volgende manieren:

  • iDEAL

  Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Betalen via iDEAL is veruit de snelste manier om de betaling van je bestelling te doen.

  • Achteraf betalen via digitale factuur

  Wil je eerst de producten in huis hebben voordat je betaalt? Kies dan voor het gemak van achteraf betalen. Met achteraf betalen ontvang je eerst het product en betaal je later (binnen 14 dagen) de factuur. Je ontvangt de factuur per email. Indien je kiest voor achteraf betalen ga je akkoord met de daarbij behorende kosten en voorwaarden van Afterpay of Billink. Je kunt achteraf betalen tot een bedrag van EUR 400,00.

  Afterpay

  Afterpay voert een krediettoets uit en staat vervolgens garant voor jouw betaling. Bij positief resultaat van de toets versturen wij jouw order en hoef je pas na ontvangst van de order te betalen. Je ontvangt een aantal dagen na het plaatsen van jouw bestelling een email van Afterpay met daarin een link naar iDEAL om te betalen. Wanneer de krediettoets negatief is, word je terugverwezen naar de checkout en kan je gebruik maken van één van onze andere betaalmethoden.

  Indien je kiest voor Afterpay ga je akkoord met de daarbij behorende kosten en voorwaarden van Afterpay.

  Je voldoet de betaling altijd aan Afterpay en niet aan ons. Meer informatie over betalen met Afterpay kun je terugvinden op hun website.

  Billink

  Billink beoordeelt eerst of je in aanmerking komt voor achteraf betalen. Tijdens de beoordeling worden de door jou ingevulde gegevens conform de voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V. Deze zal je toetsen op je kredietwaardigheid. Bij goedkeuring is je bestelling geaccepteerd en kun je achteraf betalen op rekening. Je ontvangt vervolgens van Billink de factuur die verantwoordelijk is voor de verdere afhandeling van je betaling. Wanneer de krediettoets negatief is, word je terugverwezen naar de checkout en kun je gebruik maken van één van onze andere betaalmethoden.

  Indien je kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende kosten en voorwaarden van Billink B.V.

  Je voldoet de betaling altijd aan Billink en niet aan ons. Meer informatie over betalen met Billink kun je terugvinden op hun website.

  • Visa/Mastercard 

  Het is mogelijk om te betalen via creditcard. Dit kun je doen met uw MasterCard of VISA creditcard.

  • Apple Pay

  Apple Pay is een betaaldienst van Apple, waarmee je online (op websites) en offline (in fysieke winkels) kunt betalen met je iPhone, Apple Watch, iPad, of zelfs Mac.

  Met Apple Pay koppel je een pinpas of creditcard aan je Apple-account en kun je voortaan betalen via die weg.

  • Mistercash/Bancontact

  Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.