0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Stimudent tandenstokers

  Stimudent tandenstokers zijn een populair hulpmiddel voor het reinigen van je tanden, kiezen en tandvlees. Ze zijn gemaakt van zacht hout, waardoor ze gemakkelijk tussen de interdentale ruimtes van je gebit kunnen worden geschoven om voedselresten en tand Toon meer

  Merken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  3 Producten

  Waarom zou je Stimudent tandenstokers gebruiken?

  Het gebruik van Stimudent tandenstokers is bijvoorbeeld erg handig voor mensen die last hebben van tandvleesproblemen. Door regelmatig te stoken, wordt tandplak verwijderd en kan een ontsteking van het tandvlees worden voorkomen. Bovendien bevordert het gebruik van tandenstokers de doorbloeding van het tandvlees. Dat draagt weer bij aan gezond tandvlees en gezonden kiezen en tanden.

   

  Welke soorten Stimudent tandenstokers bestaan er?

  Stimudent tandenstokers zijn er in verschillende maten en vormen, waardoor er voor iedereen een geschikte optie is. De tandenstokers zijn verkrijgbaar in een handige verpakking, zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen en gebruiken waar en wanneer je maar wilt. Bovendien zijn Stimudent tandenstokers relatief goedkoop, waardoor ze een betaalbare en effectieve oplossing zijn voor een gezonde mondhygiëne.

  Bij Kiesrijk.nl vind je de volgende Stimudent tandenstokers:

   

  Hoe gebruik je Stimudent tandenstokers?

  Om het beste uit Stimudent tandenstokers te halen, is het belangrijk om ze op de juiste manier te gebruiken.

  1. Schuif de stoker voorzichtig tussen de tanden en beweeg heen en weer om tandplak en voedselresten te verwijderen.
  2. Zorg ervoor dat je niet te hard duwt, om te voorkomen dat je het tandvlees beschadigt.
  3. Gebruik voor elk paar tanden een nieuwe stoker, zodat er geen bacteriën worden overgedragen.
  4. Gooi de gebruikte Stimudent tandenstokers na afloop weg.

   

  Blijf ook goed poetsen!

  Hoewel Stimudent tandenstokers een effectief hulpmiddel zijn voor het reinigen van tanden en tandvlees, mogen ze niet worden gezien als een vervanging voor het poetsen van tanden. Poets tweemaal per dag je gebit met een (fluoride)tandpasta en bezoek regelmatig de tandarts voor controle en professionele reiniging. Dit alles bij elkaar zorgt voor een gezonde mond en een stralende glimlach.