0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Jordan tandenstokers

  Jordan tandenstokers zijn kleine tandenstokers die zijn ontworpen om tandplak en achtergebleven etensresten tussen je tanden en kiezen te verwijderen. Dit worden ook wel de interdentale ruimtes van je gebit genoemd. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  10 Producten

  Welke soorten Jordan tandenstokers bestaan er?

  Jordan tandenstokers zijn er in verschillende soorten en maten. Dat is fijn, aangezien bij de meeste mensen de interdentale ruimtes van het gebit niet overal even groot zijn. Daarom komt het vaak voor dat je meerdere maten Jordan tandenstokers naast elkaar nodig hebt om overal even goed schoon te kunnen maken. Heel handig dus dat er zoveel keuze is.

  Bij Kiesrijk.nl hebben we de volgende Jordan tandenstokers in het assortiment zitten:

   

  Waarom zou ik Jordan tandenstokers gaan gebruiken?

  De Jordan tandenstokers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een driehoekige vorm. Hierdoor passen ze gemakkelijk tussen je tanden en kiezen en kunnen ze effectief reinigen. Het gebruik van Jordan tandenstokers is daarom een belangrijk onderdeel van de dagelijkse mondhygiëne.

  Door regelmatig tandenstokers te gebruiken, kunnen je tanden, kiezen en tandvlees gezond blijven en kan tandbederf worden voorkomen. Het gebruik van tandenstokers helpt ook bij het voorkomen van slechte adem, omdat er minder voedselresten tussen je kiezen en tanden blijven zitten en omdat de ophoping van bacteriën wordt verminderd. Het is belangrijk om te onthouden dat tandenstokers geen vervanging zijn voor tandenpoetsen en flossen, maar een aanvulling vormen op deze belangrijke aspecten van mondhygiëne.

   

  Meer informatie nodig?

  Wil je meer weten over Jordan tandenstokers of heb je extra informatie nodig over welke soort Jordan tandenstokers bij jouw gebit past? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected]. Wij voorzien je graag van passend advies. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord van ons.