0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kunstgebit reiniger online kopen

  Bij een goede mondhygiëne hoort ook een goed verzorgd kunstgebit. Maak je kunstgebit daarom elke dag schoon met een protheseborstel of reinigingsgel of week het in een gebitsbakje of reinigingsdoos met kunstgebitsreiniger. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Prijs

  -
  9 Producten

  Een kunstgebit reiniger houdt je kunstgebit schoon en fris

  Ook als je geen eigen, natuurlijke tanden meer hebt, maar een kunstgebit of uitneembare prothese, is het van groot belang om een goede mondhygiëne te hanteren. Je kunstgebit goed schoonmaken en onderhouden met behulp van een kunstgebit reiniger is daar een belangrijk onderdeel van. Dit zorgt er namelijk voor dat je gebitsprothese langer meegaat. 

  Ecosym kunstgebit tandpasta

  Reguliere tandpasta bevat vaak korreltjes om natuurlijke tanden goed schoon te kunnen maken. Die korreltjes zijn echter niet goed voor je kunstgebit en kan de kunsthars zelfs beschadigen. Daarom is het belangrijk om speciale tandpasta voor kunstgebitten te gebruiken. Ecosym Tandpasta voor Gebitsprothesen is een voorbeeld van een tandpasta voor kunstgebitten die zacht voor je kunstgebit en het kan reinigen zonder het te beschadigen, vooral als je deze gebruikt in combinatie met een kunstgebitborstel.

  Er zijn ook speciale kunstgebitreinigers als die van Ecosym en Curaprox. Ook deze zijn zacht genoeg om de kunsthars niet te beschadigen.

  Ecosym kunstgebit reiningingsproducten

  Ecosym reinigingsproducten zijn door een Nederlandse tandprotheticus ontwikkelde geavanceerde producten voor de reiniging van frames, plaatjes, beugels, partiële gebitsprothesen en – je vermoedde het vast al – kunstgebitten.

  Ecosym kunstgebit reinigers maken grondig schoon zonder daarbij het kostbare materiaal waarvan je kunstgebit is gemaakt te beschadigen. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het gebit optimaal gereinigd en gezond blijft en er goed blijft uitzien. De Ecosym kunstgebit reiniger is er in twee varianten: een gel voor de dagelijkse reiniging en een gebitsbakje voor de wekelijkse reiniging.

  Ecosym Dagbehandeling Gel

  Maak gebruik van de Ecosym Dagbehandeling Gel om je uitneembare gebitsprothese (of uitneembare beugel) elke dag te reinigen.

  Hoe gebruik je de gel?

  1. Neem de prothese of beugel uit de mond en spoel deze af.
  2. Breng de Ecosym Dagbehandeling Gel naar behoefte aan.
  3. Poets de prothese of beugel schoon met de speciale Ecosym Dagbehandeling Gebitsborstel en spoel deze goed af met lauwwarm water.

  Ecosym Weekbehandeling Forte

  Maak gebruik van de Ecosym Weekbehandeling Forte om één keer in de week tandsteen en hardnekkige aanslag door wijn, koffie en nicotine te verwijderen.

  Hoe gebruik je Forte?

  1. Giet 3 à 4 dopjes Ecosym Weekbehandeling in het Ecosym Gebitsbakje.
  2. Neem de prothese of beugel uit de mond en leg deze op het rooster van het Ecosym Weekbehandeling Gebitsbakje.
  3. Vul het gebitsbakje aan met lauwwarm water totdat je prothese of beugel volledig is ondergedompeld.
  4. Laat Ecosym Forte 8 uur inwerken.
  5. Neem het rooster uit het gebitsbox en spoel je prothese of beugel goed af met lauwwarm water.

  Curaprox kunstgebit reinigingsproducten

  Behalve Ecosym heeft ook Curaprox een serie  kunstgebit reinigingsproducten ontwikkeld. Met behulp van de Curaprox BDC 150/152 Protheseborstel, de BDC 100 Dagelijkse Reinigingsgel, het BDC 105 Wekelijks Reinigingsconcentraat en een van de Curaprox reinigingsdozen weet je zeker dat je kunstgebit goed schoon wordt en en goed onderhouden blijft.

  BlueM Oral Foam: ook voor het tandvlees en mondslijmvlies

  BlueM Oral Foam is schuim dat speciaal is ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van het tandvlees en het mondslijmvlies, maar is ideaal om te gebruiken voor het reinigen van beugels, gebitsbeschermers en kunstgebitten. De unieke formule bevat actieve zuurstof (uit onder andere biologische honing), xylitol, lactoferrine en essentiële wintergreen olie. Het schuim werkt snel en gemakkelijk en geeft direct een schoon en fris gevoel!

  Lactona Prothese Box

  Wil je je (partiële) gebitsprothese opbergen dan moet dat wel altijd op een hygiënische manier gebeuren. De Lactona Prothese Box kan dan uitkomt bieden. Je bestelt de Prothese Box eenvoudig via Kiesrijk.nl.

  Nog vragen?

  Op Kiesrijk.nl vind je een ruim aanbod aan tandpasta voor kunstgebitten, kunstgebit reinigers en prothese boxen. Heb je nog vragen over een van de hierboven genoemde producten? Aarzel dan vooral niet, maar neem gerust contact op door een mailtje te sturen naar: [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord. We horen graag van je en helpen je met alle plezier verder!