0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Kauwgom

  Dentale kauwgom, ook wel bekend als kauwgom voor de mondgezondheid, is een type kauwgom dat speciaal is ontworpen om de mondgezondheid te bevorderen. Het biedt extra voordelen voor je tanden, kiezen en tandvlees in vergelijking met gewone kauwgom. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  2 Producten

  Welke voordelen heeft dentale kauwgom?

  Eén van de belangrijkste voordelen van dentale kauwgom is dat het de speekselproductie verhoogt. Speeksel speelt een essentiële rol bij het beschermen van je tanden en het neutraliseren van zuren in je mond die tandbederf kunnen veroorzaken. Door meer speeksel te produceren tijdens het kauwen van dentale kauwgom, help je je mond natuurlijk te reinigen en je tanden en kiezen te beschermen.

  Daarnaast kan dentale kauwgom helpen bij het verminderen van tandplakvorming. Tandplak is een kleverige laag bacteriën die zich op je tanden en kiezen vormt en tandbederf, tandvleesaandoeningen en andere gebitsproblemen kan veroorzaken. Het kauwen van dentale kauwgom helpt bij het verwijderen van tandplak en het voorkomen van de opbouw ervan.

  Tot slot geeft het kauwen op dentale kauwgom je een fris en schoon gevoel. Het is bijvoorbeeld erg prettig om na een maaltijd even te kauwen op dentale kauwgom om de geursporen van je maaltijd uit je mond te verwijderen. Bij Kiesrijk.nl kun je nu onder meer kiezen voor Blue M dentale kauwgom waarin actieve zuurstof is verwerkt. Gebruik dit één tot drie keer per dag en ervaar direct het voordeel van dentale kauwgoms.

   

  Gebruik dentale kauwgom als aanvulling

  Sommige soorten dentale kauwgom bevatten extra ingrediënten zoals xylitol. Xylitol is een natuurlijke zoetstof die de groei van bacteriën in je mond remt en de zuurgraad in je mond vermindert. Dit helpt bij het voorkomen van tandbederf en het bevorderen van een gezonde mond.

  Het is belangrijk om te onthouden dat dentale kauwgom géén vervanging is voor een goede mondhygiëne, zoals regelmatig poetsen en flossen. Het kan echter wel een nuttige aanvulling zijn op je dagelijkse mondverzorgingsroutine. Gebruik dentale kauwgom daarom alleen als een extra aanvulling om je gebit gezond en sterk te houden.

   

  Meer informatie nodig?

  Wil je meer weten over dentale kauwgoms? Of heb je meer informatie nodig over onze mondverzorgingsproducten? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord van ons.