0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Elmex mondwater online kopen

  Elmex mondwater is ontworpen om de mondgezondheid te verbeteren door het bieden van extra bescherming tegen cariës en tandvleesproblemen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  3 Producten

  Waaruit bestaat Elmex mondwater?

  Elmex mondwater bevat een unieke combinatie van ingrediënten die speciaal zijn samengesteld om de mond te reinigen en te beschermen tegen bacteriën. Eén van de belangrijkste ingrediënten is aminefluoride. Dit helpt de tanden beschermen tegen tandbederf en zorgt voor een langdurig fris gevoel in de mond. Andere belangrijke ingrediënten zijn natriumfluoride en xylitol, die beide helpen om tandplak te verminderen en de tanden sterker te maken.

  Hoe helpt Elmex tandspoeling je gebit?

  Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van Elmex mondwater. Eén van de belangrijkste voordelen is dat het helpt om je mondgezondheid te verbeteren door tandbederf en tandvleesproblemen te voorkomen. Op dat soort gebitsproblemen zit natuurlijk niemand te wachten. Daarnaast zorgt Elmex tandspoeling ervoor dat je mond fris en schoon aanvoelt en biedt het een langdurige bescherming tegen bacteriën.

  Elmex mondwater is geschikt voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees. Het bevat geen alcohol en heeft een zachte, verfrissende smaak. Dit maakt het een goede keuze voor mensen die last hebben van gevoelige tanden en/of gevoelig tandvlees. Elmex mondwater veroorzaakt namelijk geen irritaties in je mond, waardoor je het veilig en verantwoord kunt gebruiken.

  Hoe gebruik je Elmex mondwater het beste?

  Elmex mondwater is eenvoudig te gebruiken. Het wordt aanbevolen om het na het tandenpoetsen te gebruiken om je mond grondig te reinigen en te beschermen tegen bacteriën. Om het te gebruiken, moet je de fles schudden en ongeveer 20 ml in jouw mond gieten. Spoel gedurende 30 seconden en spuug daarna het mondwater uit. Spoel het verder niet na met water of iets dergelijks en zorg dat je minimaal 30 minuten na het spoelen niets eet en/of drinkt.

  Het is belangrijk om Elmex mondwater regelmatig te gebruiken om de beste resultaten te behalen. Het is aan te raden om het minimaal één keer per dag te gebruiken als onderdeel van jouw mondverzorgingsroutine om je gebit gezond, sterk en schoon te houden.