0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Oral-B Cross Action opzetborstels

  Oral-B Cross Action opzetborstels hebben schuine borstelharen waardoor ze meer tandplak tussen je tanden kunnen verwijderen. Dit voorkomt gaatjes en andere mondgezondheidsproblemen. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  13 Producten

  Oral-B Cross Action opzetborstels: tot 100% beter schoon

  Voor de introductie van de nieuwe Oral-B iO opzetborstels waren de Oral-B Cross Action opzetborstels de beste en meest geavanceerde opzetborstels van Oral-B. De Oral-B Cross Action was de basis voor de ontwikkeling van de nieuwe iO Oral-B tandenborstels. Deze borstels verwijderen tot wel 100% meer tandplak dan gewone handtandenborstels, zorgen voor schonere tanden en gezonder tandvlees. De Oral-B Cross action opzetstukjes passen op vrijwel alle Oral-B tandenborstels behalve de iO-serie, Sonic en Pulsonic modellen.

  Hoe helpen Oral-B Cross Action opzetborstels bij een gezond gebit?

  De Oral-B Cross Action opzetborstels zijn fantastisch als je op zoek bent naar een stralend en gezond gebit. Doordat de borstelharen in een hoek van 16° zijn opgesteld ontstaat er een X-vorm die op plekken komen waar een normale handtandenborstel niet bij komt. De 2200 borstelharen passen zich aan aan elke tand en hebben verschillende lengtes waardoor je gebit extra schoon wordt. De ronde borstelkop glijdt zachtjes over je tanden en tandvlees voor een comfortabele poetsbeurt. De borstelharen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, zacht voor je tandvlees maar stevig genoeg om tandplak te verwijderen. Oral-B Cross Action opzetborstels behoren tot een van de opzetborstels die klinisch zijn getest door Oral-B.

  De reiniging van je tandvlees voorkomt gaatjes en ontstoken tandvlees. Als je er extra zeker van wil zijn dat je deze problemen voorkomt raden wij aan om dagelijks tandenragers of tandenstokers te gebruiken. Deze volledige verzorgen helpt ook slechte adem te voorkomen. In het geval dat je hier toch soms nog last van hebt raden wij aan een tongschraper te gebruiken die bacteriën van je tong af haalt. 

  Wanneer moet je een Oral-B Cross Action opzetborstel vervangen?

  Wist je dat het erg belangrijk is om regelmatig je Oral B opzetborstel te vervangen om een optimaal effect van het tandenpoetsen te behouden? Gemiddeld genomen is het verstandig om iedere drie maanden een nieuwe Oral-B Cross Action opzetborstel te gebruiken. Vervang een opzetborstel altijd eerder wanneer je ziet dat de borstelhaartjes versleten zijn, wanneer de gekleurde gebruiksindicatoren op de borstels vervagen of wanneer je verkouden bent geweest om te voorkomen dat je opnieuw ziek wordt van de achtergebleven bacteriën.

  Oral-B Cross Action opzetborstels kopen?

  Wij van Kiesrijk.nl willen de beste mondverzorgingsproducten aan onze klanten kunnen bieden. Vandaar dat wij Oral-B Cross Action opzetborstels aanbieden. Als je vragen hebt over een van onze producten of wil weten wat het beste bij jou past kun je ons altijd een mailtje sturen op [email protected]. We proberen je binnen 24 uur antwoord te geven op werkdagen.