test Opzetborstels voor elektrische tandenborstel kopen? - Kiesrijk
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Alle opzetborstels

  Opzetborstels zijn borsteltjes, die op een elektrische tandenborstel worden geplaatst. Met opzetborstels maak je je gebit grondig schoon. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel kies jij?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  86 Producten

  Elektrische poetsen voor een optimale mondgezondheid

  Opzetborstels zijn een belangrijk onderdeel van elektrische tandenborstels en worden gebruikt om tandplak en vuil van tanden, kiezen en tandvlees te verwijderen. Twee keer per dag poetsen is belangrijk voor een schone mond, maar is elektrisch poetsen echt beter dan met de handtandenborstel?

  We zetten de voordelen van elektrisch poetsen voor je op een rijtje:

  • Poetsen met een elektrische tandenborstel en de juiste opzetborstels verwijdert twee keer zoveel tandplak als met de handtandenborstel.
  • Veel elektrische tandenborstels hebben een ingebouwde timer, zodat je nooit meer te kort poetst!
  • Je voorkomt gaatjes en tandvleesproblemen, doordat de kans op te hard poetsen veel minder groot is.
  • De roterende kop van de tandenborstel heeft een groter bereik dan de reguliere tandenborstel. Minder vuilresten blijven hierdoor achter in het gebit, dus minder kans op mondklachten!
  • Elektrisch poetsen is eenvoudiger, want de tandenborstel maakt de poetsbeweging al uit zichzelf.

  Welke soorten opzetborstels bestaan er?

  Er zijn verschillende soorten opzetborstels beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen. De meest voorkomende zijn de ronde opzetborstels en de borstels met een ovale vorm. Ronde opzetborstels zijn ontworpen om zich aan te passen aan de vorm van je tanden en kiezen en om een optimale reiniging te bieden. Ovale opzetborstels daarentegen zijn ontworpen om een meer gerichte reiniging te bieden op specifieke gebieden van de mond.

  Naast de vorm hebben opzetborstels verschillende soorten borstelharen. Zachte borstelharen zijn ideaal voor mensen met gevoelig tandvlees of tanden en kiezen die gemakkelijk bloeden. Medium borstelharen zijn geschikt voor de meeste mensen en bieden een optimale reiniging zonder het tandvlees te beschadigen. Harde borstelharen zijn ontworpen voor mensen met sterk tandvlees en tanden en kiezen die niet snel beschadigen.

  Een ander belangrijk aspect van opzetborstels is de grootte van de borstelkop. Kleine borstelkoppen zijn ideaal voor mensen met een kleine mond of voor het reinigen van specifieke gebieden in de mond, terwijl grote borstelkoppen meer geschikt zijn voor het reinigen van grote oppervlakken.

  Vervang je opzetborstel op tijd

  Het is belangrijk om opzetborstels regelmatig te vervangen om de effectiviteit van de reiniging te behouden. Over het algemeen wordt aanbevolen om opzetborstels om de drie maanden te vervangen. Let goed op de borstelhaartjes. Wanneer deze versleten zijn, is het tijd voor een nieuwe. Ook is het aan te raden om een nieuwe opzetborstel te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld verkouden bent geweest. Vergeet niet om na gebruik de opzetborstel goed schoon te maken en te laten drogen om bacteriegroei te voorkomen.

  Merken opzetborstels voor elektrisch poetsen

  Bij Kiesrijk.nl vind je opzetborstels van de volgende merken:

  Advies nodig?

  Bestel je op werkdagen vóór 16.00 uur? Dan heb je morgen de bestelling in huis! De verzendkosten zijn bij Kiesrijk.nl laag (vanaf € 2,95) en gratis verzending vanaf € 45,-.

  Koop bij de specialist in mondverzorging en investeer in je gezondheid. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Mail ons op [email protected] en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een antwoord van ons.