0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Opzetborstels voor kinderen

  De tanden van kinderen zijn een stuk gevoeliger dan die van volwassenen en hebben hierom speciale opzetstukjes voor kinderen nodig bij hun elektrische tandenborstel. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  20 Producten

  De opzetborstels die voor volwassenen gemaakt zijn, hebben namelijk te harde borstels en zijn te krachtig voor melktanden. Speciaal voor kinderen zijn er kinder opzetstukjes ontwikkeld die van extra zachte borstelharen gemaakt zijn. Zo kunnen kinderen niet te hard poetsen en leren ze wennen aan een elektrische tandenborstel met opzetstukjes voor kinderen.

  Maak van het poetsen een magische ervaring door kinderen te laten poetsen met een kinder Oral-B opzetborstel. Met leuke printjes van Disney zijn deze Oral-B opzetborstels voor kinderen extra leuk en wordt tandenpoetsen interessanter. Kiest jouw kleintje voor Mickey Mouse, Frozen, Star Wars of misschien wel een andere speciale uitvoering van Oral-B?

  Wat zijn de voordelen van Oral-B opzetstukjes voor kinderen?

  Doordat kinderen vanaf 3 jaar al elektrisch kunnen poetsen met deze kinder opzetstukjes leren ze vanaf een jonge leeftijd omgaan met een elektrische tandenborstel. De opzetstukjes kids hebben een aantal voordelen:

  • Een kleinere kop, zodat de borstel eenvoudig in de mond past.
  • Zachte borstelharen, waardoor mild maar grondig reinigen mogelijk is.
  • Kortere haren, die zich compleet om de kleine tandjes vormen.
  • Speciale haren om de kauwvlakken grondig schoon te maken.
  • Leuk design wat kinderen enthousiaster maakt om te poetsen.

  Waarom elektrisch tandenpoetsen bij kinderen?

  Door elektrisch te poetsen verwijder je meer tandplak dan met een gewone kindertandenborstel. Voor kinderen vanaf 3 jaar wordt het aangeraden om te poetsen met een elektrische tandenborstel en een speciale kinder opzetborstel voor kids. De twee grote aanbieders van elektrische tandenborstels en opzetstukjes voor kinderen zijn Oral-B en Philips.

  Philips Sonicare opzetborstels voor kinderen

  De opzetborstels voor kinderen van Philips zijn vergelijkbaar qua vorm aan een gewone kindertandenborstel en zijn hierdoor ideaal om mee te beginnen. De Philips Sonicare Opzetborstels For Kids Mini zijn geschikt vanaf 3 jaar. Voor kinderen van 7 jaar en ouder kan het melkgebit al wat meer aan en daarom zijn de borstelkoppen groter van de Philips Sonicare Opzetborstels For Kids.

  Oral-B opzetstukjes voor kinderen

  Het roterende poetssysteem van Oral B is effectief in het verwijderen van tandplak en met de Oral B opzetstukjes kind weet je dat je de juiste verzorging hebt voor de tanden van je kindje. De Oral B kinder opzetborstels voor kinderen zijn geschikt voor kids vanaf 3 jaar en zijn er in verschillende uitvoeringen. De Oral B opzetborstels voor kinderen bevatten leuke printjes van Disney, zo wordt poetsen een stuk interessanter en leuker voor je kind. Met een collectie van onder andere Mickey Mouse, Cars en Frozen zit er voor ieder kind wel een geschikt opzetstukje bij.

  Hoe kan je het beste de tanden van je kind poetsen?

  De juiste opzetborstel voor kinderen draagt bij aan de mondgezondheid en de ontwikkeling van kinderen. Het is belangrijk dat kinderen vanaf een jonge leeftijd goed hun tanden leren verzorgen. Maar waar moet je rekening mee houden bij het poetsen van melktanden?

  • Gebruik zachte, kleine opzetborstels, die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen.
  • Kies voor kinder opzetstukjes met een leuk design.
  • Poets dagelijks minimaal 2 keer, bijvoorbeeld in de ochtend en avond.
  • Gebruik eventueel ook andere producten, zoals kleine ragers (bijvoorbeeld de TePe Easypick XS/S) of flossdraad (bijvoorbeeld de GUM Easy Flossers).
  • Vervang de opzetborstels tijdig (iedere 3 maanden), zodat je hygiënisch en optimaal blijft werken.
  • Gebruik elektrische tandenborstel kinderen voor het verwijderen van plak.

  Advies nodig over onze opzetborstels en opzetstukjes voor kinderen?

  Heb je vragen over Oral-B opzetborstels voor kinderen? Wij staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven. Mail ons op [email protected].

  Kiesrijk.nl is dé specialist voor de dagelijkse mondverzorging. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de gezondheid van de mond een grote invloed heeft op de rest van ons lichaam. Een gezonde mond is de basis voor een gezond lichaam. Op Kiesrijk.nl vind je een ruim aanbod met Oral-B kinder opzetstukjes, zodat je nooit misgrijpt.