0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Curasept Gel-Tandpasta

  Curasept Gel-Tandpasta staat met name bekend om zijn antibacteriële werking en wordt aangeraden voor veel verschillende mondhygiënische behoeften door de bewezen effectiviteit en patiëntvriendelijkheid. Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  5 Producten

  Wat is Curasept Gel-Tandpasta?

  Curasept Gel-Tandpasta is een speciaal type tandpasta wat bijzonder is door zijn antibacteriële werking. Hierdoor wordt het vaak door tandheelkundige experts aangeraden voor veel uiteenlopende mondhygiënische behoeften.

  Wat is het verschil met "normale" tandpasta?

  Curasept Gel-Tandpasta is uniek doordat het een actief ingrediënt heeft, chloorhexidine, waardoor bacteriën in de mond worden gedood. Door deze stof wordt de vorming van plaque en tandsteen verminderd. De gelachtige substantie kan er daarnaast voor zorgen dat de tandpasta beter hecht aan de tanden en het tandvlees dan reguliere tandpasta.

  Additionele voordelen:

  • Anti Discoloration System (ADS): Door dit innovatieve systeem wordt het ontstaan van tandverkleuring en smaakverlies verminderd door de twee chemische reacties in de formule af te remmen, zonder dat de positieve werking wordt verminderd.
  • Milde formule: Ondanks de krachtige antibacteriële werking, heeft Curasept Gel-Tandpasta een zeer milde formule. Het veroorzaakt over het algemeen minder irritatie dan vergelijkbare tandpasta’s met chloorhexidine.
  • Effectief bij tandvleesproblemen: Niet alleen voor de tanden zelf werkt Curasept Gel-Tandpasta goed, ook voor het tandvlees is het een goed product. Wederom, door de antibacteriële werking van chloorhexidine, kan de tandpasta gebruikt worden om problemen als gingivitis en parodontitis te behandelen en te voorkomen.
  • Langdurige werking: De gel-tandpasta kan als reguliere tandpasta gebruikt worden, maar ook als aanvulling op een andere tandpasta. Het biedt langdurige bescherming tegen bacteriën en plaque en kan indien gewenst tweemaal daags gebruikt worden.

  Welke Curasept Gel-Tandpasta’s zijn er?

  Er zijn vijf soorten Curasept Gel-Tandpasta met allemaal een andere concentratie chloorhexidine:

  Heb je vragen over een van deze producten? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] of stuur ons een chat.