0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Pulsonic

  Oral-B Pulsonic opzetborstels zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de Oral-B Pulsonic elektrische tandenborstel. Deze Oral B opzetborstels zijn ontwikkeld om effectieve reiniging en verzorging van je gebit te bieden. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  3 Producten

  Poets overal in je gebit goed met de Oral B Pulsonic opzetborstels

  De Oral-B Pulsonic opzetborstels hebben een slank en taps toelopend ontwerp, waardoor ze gemakkelijk toegang hebben tot moeilijk bereikbare plaatsen in je mond, zoals bij je achterste kiezen en langs je tandvleesrand. De Oral-B opzetborstels zijn voorzien van zachte, fijne borstelharen die tandplak efficiënt verwijderen zonder je tandvlees te irriteren. Dat is erg fijn, want je zit natuurlijk niet te wachten op geïrriteerd tandvlees.

  Het is belangrijk om te weten dat de Oral-B Pulsonic opzetborstels specifiek zijn ontworpen voor gebruik met de Oral B Pulsonic elektrische tandenborstel en niet uitwisselbaar zijn met andere Oral-B elektrische tandenborstels. Zorg er dus voor dat je de juiste opzetborstels aanschaft die compatibel zijn met je specifieke model. Neem bij twijfel gerust even contact op met onze klantenservice. Je kunt ons bereiken via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord van ons.

   

  Hoe houd je je gebit gezond met Oral-B Pulsonic?

  Een gezond gebit heeft een goede mondverzorging nodig. Dit betekent dat je twee keer per dag twee minuten per poetsbeurt je tanden, kiezen en tandvlees poetst met de Oral B Pulsonic opzetborstels. Zorg dat je daarbij je hele gebit poetst. Het is handig om een vaste volgorde aan te houden bij het tandenpoetsen. Op die manier weet je zeker dat je geen enkel plekje in je gebit vergeet. Begin bijvoorbeeld eerst rechts onderin, ga dan naar rechts bovenin, dan links bovenin en tot slot links onderin. Kijk welke volgorde het fijnste voor jou is en herhaal dat bij iedere poetsbeurt.

  Vind je het lastig om de twee minuten vol te maken? Gebruik de timer van je elektrische tandenborstel of zet je favoriete liedje op. Voor je het weet, zit je poetsbeurt er weer op.