0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  TePe EasyPick

  TePe EasyPick is een innovatief product dat is ontworpen om de interdentale reiniging van je tanden en kiezen gemakkelijk te maken, zodat je alle tandplak en achtergebleven etensresten goed kunt verwijderen. Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  12 Producten

  De TePe Easypick is bijna niet meer weg te denken uit de drogisterijen. De kenmerkende oranje en blauwe doosjes lijken bijna overal te verschijnen. Dat is ook niet gek aangezien de TePe tandenstokers een veelzijdige en effectieve oplossing bieden voor interdentale reiniging. Met zijn doordachte ontwerp en voordelen is het geen verrassing dat dit product steeds populairder wordt. Maar wat maakt de TePe EasyPick zo bijzonder en waarom zou je het moeten overwegen voor jouw mondverzorgingsroutine? 

  Voordelen van TePe EasyPick

  Ontworpen met het oog op optimale mondgezondheid, biedt TePe EasyPick een veelzijdige en effectieve oplossing voor het schoonmaken tussen de tanden en kiezen. Deze handige TePe tandenstokers zijn uitermate geschikt om de bloedcirculatie in het tandvlees te stimuleren en tandvleesontsteking te voorkomen. Dit maakt deze tandenstokers zeer geschikt voor mensen met beugels en worden vaak aanbevolen door tandheelkundige professionals.TePe EasyPick is niet alleen effectief maar ook een herbruikbaar alternatief voor het verbeteren van de mondhygiëne. Dit zijn alle voordelen op een rijtje:

  1. Verbeterde mondhygiëne: Door regelmatig TePe tandenstokers te gebruiken wordt de mondhygiëne verbeterd door tandvleesproblemen te voorkomen en tandbederf en een slechte adem tegen te gaan.
  2. Betere bloedcirculatie in tandvlees: Het zachte en flexibele materiaal van de EasyPick bevordert de stimulatie van het tandvlees. Door regelmatig tussen de tanden te reinigen, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat de gezondheid van het tandvlees bevordert en bijdraagt aan een frisse adem.
  3. Ideaal voor beugels: Voor mensen met beugels biedt TePe EasyPick een handige en effectieve manier om voedselresten rondom de beugels te verwijderen, waardoor het risico op tandbederf en ontstekingen wordt verminderd.
  4. Voorkomt tandvleesontsteking: Doordat TePe tandenstokers tandplak effectief verwijderen, helpt het gebruik bij het voorkomen van tandvleesontsteking. Dit is vooral belangrijk omdat onbehandelde ontstekingen in sommige gevallen leiden tot meer ernstige tandvleesaandoeningen.
  5. Minder kans op cariës: Het regelmatig gebruik van TePe tandenstokers vermindert de kans op tandbederf tussen de tanden, omdat het tandplak en voedselresten verwijdert die anders een voedingsbron zouden zijn voor schadelijke bacteriën.
  6. Aanbevolen door tandheelkundige professionals: Veel tandheelkundige professionals bevelen TePe tandenstokers aan als een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor interdentale reiniging. 
  7. Economisch alternatief: In vergelijking met sommige andere interdentale reinigingsproducten biedt TePe EasyPick een herbruikbaar alternatief. Het vermijdt verspilling, wat zowel economisch als milieuvriendelijk is.

  Kortom, de TePe EasyPick biedt een uitgebreide reeks voordelen die zich uitstrekken van mondgezondheid tot gebruikscomfort en duurzaamheid, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan dagelijkse mondverzorging routines.

  TePe tandenstokers zijn goed voor jou én het milieu

  TePe EasyPick biedt niet alleen voordelen voor jouw mondgezondheid, maar draagt ook bij aan milieubewustheid. Het herbruikbare en duurzame ontwerp maakt het een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerp tandenstokers. Je vermindert niet alleen de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd door traditionele tandenstokers, maar draag je ook bij aan een duurzamere toekomst.

  Het economische aspect gaat verder dan alleen kostenbesparing voor individuele gebruikers. Door het vermijden van wegwerpproducten draag je bij aan een verminderde belasting van afvalverwerkingssystemen en help je mee aan het verminderen van plasticvervuiling.

  Met TePe tandenstokers investeer je niet alleen in een effectieve mondverzorging oplossing, maar ook in een product dat zich inzet voor een groenere planeet. Het is een kleine stap met grote voordelen, zowel voor je persoonlijke mondhygiëne als voor het behoud van ons milieu.

  TePe tandenstokers kopen bij Kiesrijk.nl

  TePe EasyPick zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat voor iedereen de juiste maat ertussen zit. Het is belangrijk om de juiste maat TePe tandenstokers te gebruiken. Te kleine tandenstokers reinigen niet overal even goed én te grote tandenstokers kunnen schade aan je tandvlees veroorzaken. 

  Door het handige opbergdoosje dat bij de verpakkingen van 36 en 108 stuks zit zijn ze makkelijk mee te nemen naar school of werk, zodat je ze altijd bij de hand hebt wanneer het nodig is. Let op, er zitten dus geen opbergdoosjes bij de verpakkingen van 60 en 180 stuks! De opbergdoosjes maken de TePe tandenstokers een perfecte keuze voor zowel volwassenen als kinderen die onderweg zijn en even snel hun gebit willen reinigen. Daarnaast zorgt het opvallende doosje ervoor dat je ze makkelijk kan vinden en de tandenstokers goed beschermd wanneer je ze niet gebruikt. Dit zijn onze Tepe tandenstoker varianten:

  TePe Easypick Oranje Voordeelverpakking

  • Ook verkrijgbaar in verpakkingen met 108, 60, 36 en 12 stuks

  TePe Easypick Blauw Voordeelverpakking

  • Ook verkrijgbaar in verpakkingen met 108, 60, 36 en 12 stuks

  TePe Easypick Paars

   

  Tepe EasyPick  

    

  Maat

  Borsteldikte (mm)

  TePe EasyPick Oranje

  bbb

  XS / S

  1.5 mm

  TePe EasyPick Turquoise

  bbb

  M / L

  1.9 mm

  TePe EasyPick Paars

  bbb

  XL

  2.3 mm

  Advies nodig over TePe EasyPick?

  Koop bij de specialist in mondverzorging en investeer in je gezondheid. Op Kiesrijk.nl vind je een ruim aanbod met ragers, elektrische tandenborstels en mondwater zodat je nooit misgrijpt. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven over de verzorging van jouw gebit maar natuurlijk voor vragen over de TePe tandenstokers. Mail ons op [email protected]. Daarnaast is het is altijd verstandig om persoonlijk advies te vragen aan je tandarts, mondhygiënist of preventieassistent(e) die meer inzicht heeft in jouw situatie.