0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  GUM tandenborstels

  GUM is een bekend merk op het gebied van mondverzorgingsproducten, waaronder elektrische tandenborstels. GUM heeft een breed scala aan producten die zijn ontworpen om de mondhygiëne te verbeteren en een gezonde mond te bevorderen. Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Prijs

  -
  3 Producten

  Verwijder grondig tandplak met de GUM elektrische tandenborstel

  GUM elektrische tandenborstels zijn speciaal ontworpen om effectieve reiniging van de tanden en het tandvlees te bieden. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën om tandplak te verwijderen en tandvleesproblemen te voorkomen. De GUM elektrische tandenborstels bieden een goede aanvulling op een dagelijkse mondverzorgingsroutine. Vergeet niet om naast het dagelijks tandenpoetsen ook gebruik te maken van tandenragers en mondverzorging voor een optimaal resultaat om een gezond gebit te behouden.

  Eén van de kenmerken van GUM elektrische tandenborstels is de oscillerende roterende technologie. Deze GUM tandenborstels hebben ronde borstelkoppen die zachtjes roteren en heen en weer bewegen om grondig tandplak te verwijderen. Deze beweging helpt ook bij het masseren van het tandvlees, waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en het tandvlees gezond blijft. Heel erg handig dus!

   

  Kies de juiste GUM tandenborstel voor jouw gebit

  GUM elektrische tandenborstels zijn verschillende varianten verkrijgbaar met iedere een eigen poetsstand, zoals een standaard reinigingsstand, een gevoelige stand en een massagestand. Dit stelt gebruikers in staat om de GUM elektrische tandenborstel te kiezen die het beste past bij hun behoeften en gevoeligheid.

  GUM elektrische tandenborstels hebben ook handige functies, zoals een timer die aangeeft wanneer je van kwadrant moet wisselen tijdens het poetsen. Dit helpt ervoor te zorgen dat je elke zone van je mond even lang en grondig reinigt.

  Tot slot biedt GUM vervangende opzetborstels aan die compatibel zijn met hun elektrische tandenborstels. Het wordt aanbevolen om de opzetborstel regelmatig te vervangen. Doe dit om de drie maanden, of al eerder als de borstelharen versleten zijn of wanneer je bijvoorbeeld heel verkouden bent geweest.