0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  De GUM Sonic Sensitive is een elektrische tandenborstel die op batterijen werkt. Deze GUM Tandenborstel is een goed alternatief als je elektrisch wil poetsen maar niet teveel geld aan een elektrische tandenborstel wil uitgeven.

  Poets grondig en voorzichtig met de GUM Sonic Sensitive Elektrische Tandenborstel

  De GUM Sonic Sensitive Tandenborstel heeft extra zachte borstelhaartjes. Dit is heel fijn om te gebruiken tijdens het tandenpoetsen als je last hebt van gevoelige tanden of van zacht en opgezwollen tandvlees. De sonische trillingen van deze GUM Tandenborstel zorgen voor een extra diepe reiniging om tandplak en voedselresten op een snelle en effectieve manier te verwijderen. Bovendien heeft de GUM Batterijtandenborstel ultrazachte borstelhaartjes die aan beide uiteinden uitdunnen, zodat je goed kunt reinigen onder de tandvleesrand en tussen de tanden en kiezen van je gebit. Dat gaat met deze GUM Tandenborstel een stuk beter dan met een gewone handtandenborstel.

  De GUM Sonic Sensitive elektrische tandenborstel werkt op batterijen. In tegenstelling tot de meeste mondverzorgingsproducten op batterijen kun je deze GUM Tandenborstel blijven gebruiken als de GUM Opzetborstel is versleten of als de batterij op is. Je kunt de opzetborstel en de batterij namelijk eenvoudig vervangen. Bij beide zaken geldt: bij normaal gebruik (twee keer per dag 2 minuten poetsen) doe je ongeveer drie maanden met zowel de GUM Opzetborstel als de batterij. Gebruik de GUM Batterijtandenborstel voor een zeer zachte poetservaring en zorg hiermee voor een gezond en sterk gebit met een stralende glimlach.

  Welke kenmerken heeft de GUM Tandenborstel op batterijen?

  • Iedere dag te gebruiken voor een zachte mondverzorging.
  • Werkt op 1 AAA batterij die te vervangen is.
  • Extra zachte borstelhaartjes.
  • Ga op een effectieve manier de strijd aan tegen tandplak.
  • Diepe reiniging van het gehele gebit.
  • Opzetborstel is vervangbaar als dat nodig is.
  • Eenvoudig mee op reis te nemen.

  Inhoud van de verpakking

  • 1x GUM Sonic Sensitive Elektrische Tandenborstel op batterijen
  • 1x AAA batterijen
  • Merk: GUM

  Heb je een vraag over dit product?

  Onze specialisten helpen je graag! Spreek ons aan in de chat of stuur een e-mail.

  Reviews

  5 from 5Based on 3 reviews
  Schrijf je eigen review
  5 from 5
  Fijne zachte tandenborstel. Mijn ultra sensitive borstel van Oral B was nog te hard voor mijn tandvlees. Die van Gum is super!
  Gepost door: Paula op 1 April 2024
  5 from 5
  Fijne zachte tandenborstel. Mijn ultra sensitive borstel van Oral B was nog te hard voor mijn tandvlees. Die van Gum is super!
  Gepost door: Paula op 1 April 2024
  Toon meer
  GUM Sonic Sensitive Elektrische Tandenborstel
  12,95
  GUM Sonic Sensitive Elektrische Tandenborstel
  Direct leverbaar
  In mijn winkelwagen

  Laatst bekeken producten