0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Alle tandenborstels

  Je hoort regelmatig dat elektrisch poetsen beter is dan poetsen met een handtandenborstel. Waarom is dat eigenlijk zo? Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  32 Producten

  Welke voordelen hebben elektrische tandenborstels?

  Twee keer per dag twee minuten per keer tandenpoetsen draagt bij aan een gezond en sterk gebit. Het gebruik van een elektrische tandenborstel draagt daaraan bij:

  • Een elektrische tandenborstel verwijdert maar liefst twee keer zoveel tandplak dan een gewone handtandenborstel. Dit vermindert de kans op gebitsproblemen, zoals gaatjes en bloedend tandvlees. Ook zorgt elektrisch poetsen voor minder tandvleesproblemen, doordat je minder hard kunt drukken. Mocht je een keer te hard duwen, dan krijg je een waarschuwingslicht te zien of stopt de tandenborstel met pulseren.
  • Een elektrische tandenborstel heeft een kleine borstel die tijdens het poetsen continu draait. Daardoor heb je tijdens elektrisch poetsen een groter bereik en kom je op plekken waar je met een handtandenborstel niet zou komen. Let op: het blijft belangrijk om naast tandenpoetsen ook dagelijks de interdentale ruimtes van je gebit te reinigen met tandenragers, tandenstokers of flosdraad.
  • Tandenpoetsen met een elektrische tandenborstel is heel gemakkelijk en comfortabel, omdat deze tandenborstel de poetsbewegingen al voor jou maakt. Jij hoeft er allemaal maar voor te zorgen dat je iedere tand en elke kies afgaat. De rest doet de elektrische tandenborstel voor jou. Bovendien zijn de handgrepen goed afgestemd op jouw handen, zodat je de tandenborstel zeer prettig vast kunt houden.
  • Vrijwel iedere elektrische tandenborstel heeft een ingebouwde timer, zodat je zeker weet dat je per poetsbeurt twee minuten poetst. Na die twee minuten klinkt er een geluidje of hoor je een trilling als signaal voor jou dat de poetstijd erop zit. Sommige elektrische tandenborstels laten iedere 30 seconden iets horen of voelen. Op die manier kun je om de 30 seconden wisselen van ruimte in je gebit en komen alle plekjes evenveel aan de beurt. Ideaal!

  Ben jij overtuigd om een elektrische tandenborstel te gaan gebruiken?

  Maak dan je keuze in onze webshop en plaats je bestelling vandaag nog. Bestel je op werkdagen vóór 16:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Bij bestellingen boven de 45 euro betaal je zelfs geen verzendkosten. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpt onze klantenservice je graag.