0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  GUM flosdraad

  GUM flosdraad is ontworpen om effectief tandplak en voedselresten tussen je tanden en kiezen te verwijderen. Hierdoor wordt met het flossen met GUM flosdraad een goede mondhygiëne bevorderd. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  10 Producten

  Welke eigenschappen heeft GUM flosdraad?

  Wat GUM flosdraad onderscheidt van andere soorten flosdraad, is de kwaliteit en innovatieve functies die het biedt:

  • Verschillende typen flosdraad: GUM biedt verschillende soorten flosdraad, zoals gewone flosdraad, flosdraad met een harde coating, flosdraad met een zachte coating en flosdraad met een speciale smaak. Dit stelt gebruikers in staat om de flosdraad te kiezen die het beste bij hun behoeften en voorkeuren past. Zorg dat je weet welk type GUM flosdraad bij jouw gebit past voor een optimaal resultaat. Bij vragen kun je je tandarts of mondhygiënist om advies vragen of neem je contact op met onze klantenservice. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord.
  • Flosdraad met speciale kenmerken: GUM heeft flosdraad ontwikkeld met speciale kenmerken om aan specifieke behoeften te voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flosdraad met een extra gladde textuur voor gevoelige tanden en tandvlees, flosdraad met een veerkrachtige structuur om beter tussen de tanden door te glijden, en flosdraad met een speciale technologie om plaquevorming te verminderen.
  • Gemakkelijk in gebruik: GUM flosdraad is ontworpen om gemakkelijk te hanteren en te gebruiken. GUM floss is vaak voorzien van een stevige, ergonomisch gevormde houder die het vasthouden en geleiden van de flosdraad vergemakkelijkt. Dit maakt het flossen tussen je tanden en kiezen een eenvoudige en comfortabele ervaring.
  • Effectieve reiniging: GUM flosdraad is effectief in het verwijderen van tandplak en voedselresten bij de interdentale ruimtes van je gebit en langs de tandvleesrand. Regelmatig flossen met GUM flosdraad draagt bij aan het behoud van gezond tandvlees, het voorkomen van tandbederf en het verminderen van het risico op tandvleesaandoeningen.

   

  Meer informatie?

  Vergeet niet dat het altijd belangrijk is om de instructies op de verpakking te volgen bij het gebruik van GUM flosdraad. Raadpleeg gerust onze klantenservice via [email protected] voor meer informatie.