0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Ortho

  Oral-B Ortho opzetborstels zijn speciaal ontworpen opzetborstels die bedoeld zijn voor mensen met orthodontische apparaten, zoals een buitenboordbeugel of een blokjesbeugel. Deze Oral B opzetborstels helpen bij het reinigen op een effectieve manier. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  1 Product

  Hoe helpen Oral B Ortho opzetborstels bij het gezond houden van je gebit?

  De Oral B Ortho opzetborstels hebben enkele kenmerken die ze geschikt maken voor mensen met orthodontische apparaten. Ten eerste hebben ze een speciale borstelkop die is ontworpen om rond de draden en beugelbeugels te reinigen. Dit maakt het gemakkelijker om voedselresten en tandplak te verwijderen die zich kunnen ophopen rond de beugel. Dat vermindert weer de kans op tandsteen, gaatjes en andere gebitsproblemen.

  Daarnaast hebben de Ortho opzetborstels zachte en afgeronde borstelharen. Dit is belangrijk omdat orthodontische apparaten vaak gevoelige delen van de mond, zoals tandvlees en wangen, kunnen irriteren. Door zachte borstelharen te gebruiken, minimaliseren de opzetborstels het ongemak en verminderen ze het risico op irritatie. Heel prettig dus!

   

  Poets twee keer per dag voor een goede mondhygiëne

  Net als veel andere opzetborstels van Oral B werken de Oral-B Ortho opzetborstels met roterende bewegingen. Deze technologie, gecombineerd met de speciale borstelharen, helpt om tandplak effectief te verwijderen en de mondhygiëne te verbeteren. De Oral B Ortho opzetborstels zijn geschikt voor alle Oral-B roterende poetssystemen. Let wel op: deze Oral-B opzetborstels passen niet op de Sonic en Pulsonic modellen en de iO-series.

  Om je gebit gezond en sterk te houden, is het belangrijk om minimaal twee keer per dag je tanden, kiezen en tandvlees te poetsen. Doe dit minstens twee minuten per poetsbeurt voor het meest optimale effect. Wanneer je een beugel of een ander orthodontisch apparaat draagt, dan is het extra belangrijk om je gebit goed te onderhouden. Je gebit is dan kwetsbaarder en gevoeliger voor gebitsproblemen, zoals bloedend tandvlees en tandsteen. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen is het belangrijk om twee keer per dag grondig te poetsen, gebruik te maken van geschikte tandenstokers en regelmatig naar de tandarts en de orthodontist te gaan.