0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  GUM tandpasta online kopen

  GUM tandpasta staat bekend om zijn kwaliteit en effectiviteit. Deze tandpasta is ontworpen om de gezondheid van je tandvlees te verbeteren en tegelijkertijd de tanden schoon en fris te houden. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  12 Producten

  Wat is GUM tandpasta?

  Een van de belangrijkste kenmerken van GUM tandpasta is het gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals kamille en aloë vera. Deze ingrediënten hebben bewezen effectief te zijn bij het kalmeren van geïrriteerd tandvlees en het verminderen van ontstekingen. Bovendien bevat GUM tandpasta fluoride. Dat helpt bij het versterken van het tandglazuur en het voorkomen van gaatjes.

  GUM tandpasta heeft een zachte textuur en is gemakkelijk te gebruiken. Het is belangrijk om de tandpasta minstens twee keer per dag te gebruiken en gedurende ten minste twee minuten te poetsen. Door deze regelmatige routine te volgen, kun je je tanden, kiezen en tandvlees gezond houden en gebitsproblemen voorkomen. Denk hierbij onder andere aan een slechte adem en tandsteen.

  GUM tandpasta voor iedereen

  GUM is onderdeel van het merk Sunstar. Daar heerst het motto: gezond gebit, gezond leven. Dat motto willen ze aan iedereen overdragen: van jong tot oud. Dit merk je aan de verschillende soorten GUM tandpasta’s die er zijn. GUM tandpasta is er namelijk voor zowel kinderen als volwassenen. Op die manier wil Sunstar meteen vanaf jonge leeftijd een bijdrage leven aan een gezond leven voor iedereen. Wanneer je kinderen al van kleins af aan leert hoe je goed moet poetsen, dan hebben ze daar hun hele leven profijt van. Sunstar helpt daar graag bij mee met hun mondverzorgingsproducten, waaronder de GUM tandpasta.

  Waar koop ik GUM tandpasta?

  GUM tandpasta is verkrijgbaar in verschillende varianten bij Kiesrijk.nl, waaronder:

  Iedere variant is ontworpen om aan de specifieke behoeften van de consumenten te voldoen. Zo is GUM SensiVital+ Tandpasta bijvoorbeeld ontworpen voor mensen met gevoelige tanden, terwijl GUM Tandpasta Ortho speciaal is ontworpen voor mensen met orthodontische apparaten.

  Heb je nog vragen over GUM tandpasta of één van onze andere mondverzorgingsproducten? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons.