0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  GUM

  GUM ontstond in 1923 toen Dr. John Butler een milde tandenborstel met een rubberen punt introduceerde. Deze tandenborstel zorgde voor een fijne mondverzorging dankzij een masserend effect voor het tandvlees. Jaren later is GUM toegevoegd aan Sunstar. Dit bedrijf geloofde dat een gezond lichaam en een gezond gebit bij elkaar hoorde. Daar hielpen de Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  502 Producten

  GUM ontstond in 1923 toen Dr. John Butler een milde tandenborstel met een rubberen punt introduceerde. Deze tandenborstel zorgde voor een fijne mondverzorging dankzij een masserend effect voor het tandvlees.

  Jaren later is GUM toegevoegd aan Sunstar. Dit bedrijf geloofde dat een gezond lichaam en een gezond gebit bij elkaar hoorde. Daar hielpen de GUM producten aan mee, zoals de GUM tandenstokers, de GUM tandenborstels en de GUM Soft-Picks. Nu is het nog steeds het motto van GUM: gezond gebit, gezond leven. Dat merk je aan de kwaliteit van GUM mondverzorgingsproducten. Ervaar het zelf!

  Wat is het nut van GUM tandenstokers?

  Een goede mondverzorging bestaat uit een aantal zaken, waaronder tweemaal per dag poetsen. Met tandenpoetsen alleen krijg je niet je gehele gebit schoon. Daarom is het belangrijk om dagelijks GUM tandenstokers te gebruiken. Met de GUM tandenstokers kun je gemakkelijk de interdentale ruimtes van je gebit grondig te reinigen. De GUM tandenstokers komen namelijk op plaatsen waar je (elektrische) tandenborstel niet bij kan. Zo wordt je gebit nog schoner en heb je nog minder kans op gaatjes, bloedend tandvlees en andere gebitsproblemen.

  Hoe vaak kun je een GUM tandenstoker gebruiken?

  Het is belangrijk om één keer per dag alle ruimtes tussen je tanden en kiezen schoon te maken met GUM tandenstokers. Zo kun je alle tandplak en voedselresten verwijderen en krijg je een sterk en gezond gebit. Let op: GUM tandenstokers kun je eenmaal gebruiken. Als je alle interdentale plekken van je gebit hebt gehad, dien je de GUM tandenstoker weg te gooien. Je kunt de GUM ragers niet nog een keer gebruiken.

  Wat zijn GUM Soft-Picks?

  GUM Soft-Picks zijn de meest bekende GUM tandenstokers. Het kenmerkende van de GUM Soft-Picks is de zachte, flexibele rubberen tip die gemakkelijk tussen je tanden en kiezen gaat om etensresten weg te halen. In GUM Soft-Picks zit geen hout, metaal of latex verwerkt. Bovendien zorgen GUM Soft-Picks voor micromassages van het tandvlees, waardoor je tandvlees in goede conditie blijft. Ook hebben GUM Soft Picks een brede greep met een flexibele nek. Op die manier kun je goed bij de achterste kiezen schoonmaken.

  GUM Soft-Picks bestaan in een aantal verschillende soorten en maten:

  • GUM Soft-Picks Original
  • GUM Soft-Picks Advanced
  • GUM Soft-Picks Comfort Flex

  Hoe gebruik je GUM?

  1. Stap 1: Zorg dat je de juiste maat of maten GUM tandenstokers gebruikt. De meeste mensen hebben meerdere maten GUM tandenstokers nodig, omdat niet alle interdentale ruimtes even groot zijn.
  2. Stap 2: De juiste GUM tandenstokers bieden lichte weerstand tijdens het gebruik ervan.
  3. Stap 3: Ga zachtjes heen en weer om de volledige interdentale ruimte te reinigen.
  4. Stap 4: Ga alle interdentale ruimtes af, ook de achterste kiezen.
  5. Stap 5: Gooi je GUM tandenstoker na gebruik weg. Rubberen tandenstokers kun je slechts één keer gebruiken.

  Overige GUM producten bij Kiesrijk.nl

  Naast de GUM tandenstokers verkoopt Kiesrijk.nl nog een aantal andere GUM producten. Gebruik de juiste GUM producten in combinatie met elkaar voor het meest optimale effect. Onze klantenservice staat voor je klaar om je van passend advies te voorzien. Je kunt ons bereiken via [email protected].

  Neem eens een kijkje in onze webshop voor onder meer GUM Aftaclear Gel, GUM Trav-ler Ragers, GUM Tandpasta, GUM Mondwater en GUM tandenborstels. Voor ieder gebit bestaan de juiste GUM producten. Toch op zoek naar een ander merk ragers? Bekijk dan onze andere populaire rager-merken zoals Interprox Ragers, TePe Ragers of Curaprox Ragers. Start vandaag nog en ervaar hoe een gezond gebit voor een gezond lichaam zorgt. Bestel je op werkdagen vóór 16:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.