0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Oral B mondwater online kopen

  Oral B mondwater is één van de vele mondwaterproducten die verkrijgbaar zijn op de markt. Het is een populaire keuze vanwege de vele voordelen die het biedt voor de mondgezondheid. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  2 Producten

  Welke voordelen heeft het gebruik van Oral B mondwater?

  Ten eerste is Oral B mondwater ontworpen om te helpen bij het voorkomen van tandbederf. Dit is te danken aan de fluoride die het bevat. Fluoride is een essentieel ingrediënt in de strijd tegen tandbederf, omdat het je tanden en kiezen helpt beschermen tegen zuuraanvallen. Het kan ook helpen om het tandglazuur te versterken en je gebit te remineraliseren. Het gebruik van mondwater met fluoride is daarom een effectieve manier om de mondgezondheid te verbeteren.

  Een ander voordeel van Oral-B mondwater is dat het kan helpen bij het voorkomen van tandvleesaandoeningen. Het mondwater bevat ingrediënten zoals cetylpyridiniumchloride (CPC) en zinkchloride, die bekend staan om hun antibacteriële eigenschappen. Door deze ingrediënten te gebruiken, helpt het Oral B mondwater om bacteriën te doden die tandvleesaandoeningen kunnen veroorzaken. Dit houdt het tandvlees gezond en voorkomt tandvleesaandoeningen.

  Oral-B mondwater helpt bovendien bij het verminderen van slechte adem. Dit is te danken aan de antimicrobiële eigenschappen van CPC en zinkchloride. Door regelmatig mondwater van Oral B te gebruiken, houd je je adem fris en schoon.

  Hoe helpt Oral-B mondwater bij een gezond gebit?

  Naast de bovengenoemde voordelen helpt het gebruik van Oral-B mondwater om je mond schoon te houden. Oral B mondspoeling verwijdert voedseldeeltjes en bacteriën die zich in je mond kunnen ophopen en tandplak kunnen veroorzaken. Dit zorgt voor een gezond gebit en voor minder tandheelkundige problemen.

  Ten slotte is Oral-B mondwater eenvoudig te gebruiken. Je gebruikt het als aanvulling op de dagelijkse mondverzorgingsroutine om je mondgezondheid te verbeteren. Het Oral B mondwater gebruik je na het poetsen van je tanden, kiezen en tandvlees. Het spoelen van de mond gedurende ongeveer 30 seconden, waardoor de mond grondig wordt gereinigd. Doe dit minstens één keer per dag en ervaar direct het verschil.