0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Oral-B Kids opzetborstels

  De Oral-B opzetborstels voor kinderen zijn speciaal ontworpen met de behoeften en gevoelige monden van kinderen in gedachten. Deze borstels zijn zacht voor de mond, maar verwijderen toch veel tandplak. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  17 Producten

  Waarom Oral-B Kids opzetborstels gebruiken?

  De Oral-B Kids opzetborstels zijn speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van kindergebitten te voldoen. Het gebruik van deze opzetborstels biedt verschillende voordelen die bijdragen aan een betere mondgezondheid voor kinderen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om Oral-B Kids opzetborstels te gebruiken:

  1. Speciaal ontworpen voor kind tanden en tandvlees: De kleinere borstelkop van Oral-B en zachte borstelharen zijn ontworpen om zacht te zijn voor het gevoelige tandvlees en de tanden van kinderen. Dit helpt om beschadiging en irritatie te voorkomen terwijl het toch een grondige reiniging biedt.
  2. Aanbevolen door tandartsen: Veel tandartsen en mondhygiënisten raden het gebruik van elektrische tandenborstels aan voor kinderen vanwege hun effectiviteit in het verwijderen van tandplak en het voorkomen van tandproblemen zoals gaatjes en tandvleesontsteking.
  3. Grondige reiniging: De elektrische tandenborstel in combinatie met de speciaal ontworpen Oral-B Kids opzetborstels zorgt voor een effectieve verwijdering van tandplak, wat helpt bij het voorkomen van tandsteen en gaatjes.
  4. Aanpassingsvermogen: De Oral-B Kids opzetborstels zijn te gebruiken op verschillende Oral-B elektrische tandenborstels, waardoor je als ouder niet voortdurend nieuwe borstels hoeft te kopen als je kind overstapt op een ander model.

  Hoe maken de Oral-B opzetborstels voor kinderen het poetsen leuker?

  Een van de leukste dingen aan de Oral-B Kids opzetborstels is het gebruik van afbeeldingen van bekende figuren uit populaire films, tv-programma's en stripboeken. Denk aan Mickey Mouse, Spiderman en Disney Frozen. Deze vrolijke ontwerpen maken het tandenpoetsen aantrekkelijker en motiveren kinderen om hun tanden te poetsen. Het zien van hun favoriete helden op de tandenborstel maakt het dagelijks poetsen een leuk en spannend moment.

  Daarnaast is er de Disney Magic Timer App, die het poetsen nog leuker maakt. Deze app is ontwikkeld om kinderen te helpen langer te poetsen en een goede poetsroutine aan te leren. Door gedurende de aanbevolen twee minuten te poetsen, verdienen kinderen beloningen in de app. De Oral-B Kids opzetborstels werken samen met de app om de dagelijkse poetsbeurten te volgen en kinderen te motiveren om dagelijks goed te poetsen. Ouders kunnen de voortgang van het tandenpoetsen bijhouden in een speciaal ouderportaal, wat hen helpt om hun kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van een gezonde poets gewoonte.

  Met de combinatie van leuke ontwerpen en innovatieve technologie maken de Oral-B opzetborstels het tandenpoetsen niet alleen effectiever, maar ook veel plezieriger voor kinderen.

  Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen Oral-B kids opzetborstels gebruiken?

  Over het algemeen kunnen kinderen vanaf de leeftijd van 3 jaar beginnen met het gebruik van een Oral-B elektrische tandenborstel. Op deze leeftijd hebben ze meestal de motorische vaardigheden en het begrip om de Oral-B elektrische tandenborstel en de Oral-B kids opzetborstels correct te gebruiken. Het is wel altijd belangrijk om de specifieke aanbevelingen van je tandarts of mondhygiënist te volgen, omdat elk kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelt. Vraag dus altijd eerst even aan je eigen tandarts of mondhygiënist of jouw kind er klaar voor is om elektrisch te poetsen voordat je hiermee begint. Als alternatief zijn er nog de Philips sonicare opzetstukjes die geschikt zijn voor Philips tandenborstels.

  Wanneer kinderen ouder worden en een groot gedeelte van hun melkgebit hebben gewisseld is het verstandig om van de Oral-B Kids opzetborstels over te stappen naar andere opzetborstels die meer geschikt zijn voor het volwassen gebit. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  Deze zijn beter geschikt voor de reiniging van het volwassen gebit en helpen jouw kind hun hele leven lang te kunnen genieten van een gezond gebit. 

  Oral-B Kids opzetborstels kopen?

  Bij Kiesrijk.nl kun je alles vinden voor de volledige dagelijkse mondverzorging van jouw kind, waar de Oral-B Kids opzetborstels niet aan mogen ontbreken. Het is belangrijk je kind al vanaf jongs af aan te leren hoe belangrijk het is om goed voor je eigen lichaam te zorgen. Je kan ons altijd een mailtje sturen op [email protected] als je vragen hebt over de mondverzorging bij kinderen, onze producten of iets anders. We helpen je graag!