0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Medium tandenborstel

  Medium tandenborstels zijn voor de meeste mensen goed te gebruiken. De borstelharen zijn gemiddeld; niet heel zacht maar ook niet heel hard. Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  28 Producten

  Wanneer is een medium tandenborstel een goede keuze?

  Gewone tandenborstels bestaan in een aantal soorten. Je hebt tandenborstels met harde, medium, zachte en extra zachte borstelhaartjes. De medium tandenborstel wordt als een gemiddelde handtandenborstel gezien. Deze tandenborstel valt tussen de harde en de zachte tandenborstel in. De meeste mensen kunnen de medium tandenborstel gebruiken voor hun mondverzorging. Heb je echter snel last van gevoelige tanden en/of gevoelig tandvlees? Dan wordt de zachte tandenborstel van harte aangeraden.

  De medium tandenborstels zijn uitstekend te gebruiken door mensen die weinig tot geen last hebben van hun gebit. In tegenstelling tot de zachte tandenborstel hoef je met de medium tandenborstel wat minder druk uit te oefenen tijdens het poetsen. Daarmee loop je minder risico op beschadigingen aan je tandvlees. Als je te hard poetst, dan kan dat gevolgen hebben voor je tandvlees. Met een medium tandenborstel ervaar je al sneller dat het tandenpoetsen goed gaat.

   

  Welke merken medium tandenborstels zijn er?

  Veel merken hebben de medium tandenborstel in hun aanbod zitten. Dat komt omdat dit een veelgebruikte tandenborstel is. Heel handig dus! Bij Kiesrijk.nl hebben we de medium tandenborstel van de volgende merken in ons assortiment zitten:

  Op deze overzichtspagina vind je alle medium tandenborstels op een rijtje. Kijk op je gemak eens rond welke medium tandenborstel het meest geschikt is voor jouw gebit.

   

  Advies nodig?

  Twijfel je of jij voor jouw gebit een medium tandenborstel kunt gebruiken? Of wil je meer weten over de verschillende soorten tandenborstels? Voor al je vragen over mondverzorgingsproducten en een gezonde mondverzorging kun je bij Kiesrijk.nl terecht. Mail ons op [email protected] en ontvang op werkdagen binnen 24 uur antwoord van ons.