0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  TePe

  Tepe is een Zweeds familiebedrijf, dat al veel jaren producten voor een gezonde mond produceert, waaronder Tepe ragers en Tepe tandenstokers. Ook beschikt Tepe over een uitgebreide lijn van tandenborstels. Dat past bij hun doel om mensen een gezonde glimlach te geven. De fijne Tepe producten dragen daaraan bij, zoals de Tepe tandenborstel en Tepe E Toon meer

  Merken

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  459 Producten

  Tepe is een Zweeds familiebedrijf, dat al veel jaren producten voor een gezonde mond produceert, waaronder Tepe ragers en Tepe tandenstokers. Ook beschikt Tepe over een uitgebreide lijn van tandenborstels. Dat past bij hun doel om mensen een gezonde glimlach te geven. De fijne Tepe producten dragen daaraan bij, zoals de Tepe tandenborstel en Tepe Easypick.

  Hoe helpen Tepe ragers bij de dagelijkse mondverzorging?

  Iedere dag tandenpoetsen is niet voldoende om gaatjes, tandvleesproblemen en pijnklachten te voorkomen. Daarom is het belangrijk om ook de interdentale ruimtes van je gebit grondig te reinigen. Tepe ragers zijn hier uitermate geschikt voor. Met Tepe tandenstokers zorg je voor een schoon en sterk gebit zonder gebitsproblemen.

  Welke soorten Tepe ragers zijn er?

  Tepe kent vier verschillende soorten ragers:

  Tepe Easypick
  Tepe Easypick zijn zachte, siliconen Tepe tandenstokers waarmee je eenvoudig tussen je tanden en kiezen kunt reinigen. De Tepe Easypick is aan te raden voor mensen die net beginnen met interdentaal reinigen. Voor mensen met orthodontische apparatuur, kronen en implantaten zijn de Tepe EasyPick een uitkomst. Tepe Easypick zijn namelijk goed buigzaam en hebben een sterk handvat en zachte filamenten. voor zeer smalle tot smalle interdentale ruimtes (Tepe Easypick oranje), voor middelgrote tot grote interdentale ruimtes (Tepe Easypick blauw) en voor hele grote interdentale ruimtes (Tepe Easypick paars).

  Tepe Original
  De Tepe Original zijn verkrijgbaar in 9 maten. Deze Tepe ragers zijn geschikt voor
  Ruimtes in je gebit van 1.9 mm tot 11.0 mm. De Tepe tandenstokers hebben een ergonomisch handvat, een kort en recht model en een plastic gecoate ijzerdraad.

  Tepe Angle
  Tepe Angle ragers kunnen eenvoudig overal in je gebit komen dankzij de hals met een hoek. Daarnaast heeft de Tepe Angle een ergonomisch handvat en een plastic coating om het ijzerdraadje. Zo bescherm je je volledig gebit en gaan de Tepe ragers langer mee.

  Tepe Extra Soft
  Tepe Extra Soft zijn de Tepe tandenstokers als je van een zachte mondverzorging houdt of als je bijvoorbeeld net geopereerd bent aan je gebit. Het handvat van deze Tepe ragers heeft een kuiltje, zodat je het goed kunt vasthouden en gemakkelijk overal in je gebit bij kunt. De Tepe Extra Soft zijn verkrijgbaar in zes verschillende maten.

  Hoe zorgen Tepe tandenborstels voor een gezond gebit?

  Tepe tandenborstels hebben een ergonomische handvat, zachte borstelharen en een compacte borstelkop voor extra comfortabel gebruik. Door dagelijks twee keer te poetsen met een Tepe tandenborstel verwijder je etensresten en tandplak om mondklachten te voorkomen. Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

  Welke soorten Tepe flosdraad bestaan er?

  De Tepe bridge & implant floss is speciaal ontworpen om te reinigen bij bruggen, beugels en implantaten. Deze Tepe floss heeft een dikke en flexibele draad voor een grondige reiniging.

  Met de Tepe Good mini flosser kun je snel en eenvoudig de interdentale ruimtes goed reinigen, dankzij de floss die in een houder is geplaatst.

  Waar kan ik Tepe kopen?

  Alle soorten Tepe ragers en Tepe tandenstokers zijn te koop bij Kiesrijk.nl. Bekijk ons uitgebreide assortiment in de webshop en kies de Tepe producten die bij jouw gebit passen. Kan je advies gebruiken of heb je nog vragen? Dan staat onze klantenservice voor je klaar via [email protected].