Terug

TePe

Filters

TePe

Tepe is een familiebedrijf uit Zweden, dat al tientallen jaren producten voor een gezonde mond produceert, waaronder Tepe ragers. Tepe heeft een missie: ‘We care for healthy smiles’.

Gezondere mensen over de gehele wereld is een prachtige ambitie. Het zal zeker niet aan de fijne producten liggen, zoals de Tepe rager en de Tepe tandenborstel. Alle Tepe producten zijn ontwikkeld samen met deskundige tandartsen.

Waarom zou ik Tepe ragers gebruiken?

Dagelijks poetsen is niet voldoende om gaatjes, tandvleesproblemen en pijnklachten te voorkomen. Daarom bevelen tandartsen en mondhygiënisten aan om dagelijks te flossen, stokeren of ragen. Tepe ragers reinigen de interdentale ruimten optimaal, zodat er geen vuil achterblijft. Dat zorgt voor een schoon en sterk gebit.

TePe ragers zijn herkenbaar aan de negen verschillende kleuren, waarbij iedere kleur voor een maat staat. Voor kleine ruimten van 0,4 mm tot grotere ruimtes van 1,5 mm. De Tepe kent een aantal productlijnen:

Hoe zorgen Tepe tandenborstels voor een gezond gebit?

Tepe tandenborstels hebben een ergonomische handvat, zachte borstelharen en een compacte borstelkop. Hierdoor is de Tepe tandenborstel erg prettig in gebruik. Door dagelijks minimaal tweemaal te poetsen met een Tepe tandenborstel verwijder je etensresten en tandplak, zodat mondklachten worden voorkomen. In ons assortiment hebben we zowel tandenborstels voor volwassenen als voor kinderen zitten.

Welke Tepe tandenstokers werken het beste?

Tepe EasyPick zijn tandenstokers korte en krachtige borstelharen die ervoor zorgen dat etensresten en tandplak geen kans hebben. Voor mensen met orthodontische apparatuur, kronen en implantaten zijn de Tepe EasyPicks een uitkomst. Tepe EasyPicks kenmerken zich door duurzaamheid, kracht, flexibiliteit en comfort.

Welke soorten Tepe flosdraad bestaan er?

De Tepe bridge & implant floss is speciaal ontworpen om te reinigen rondom bruggen, implantaten en beugels. Het is een dikke en flexibele draad, ondanks de omvang.

Met de Tepe Good mini-flosser kun je snel en eenvoudig de ruimtes tussen je tanden en kiezen reinigen, dankzij de floss die in een houder is geplaatst. Ideaal!

Kun je ragers hergebruiken?

Tepe ragers kun je hergebruiken, als je ze maar goed schoonmaakt en op een droge plaats bewaart. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Tepe travelcase. Je ziet het aan de borstelhaartjes van de Tepe rager wanneer je ze moet vervangen en niet meer kunt hergebruiken. Als de borstelhaartjes versleten zijn, is het tijd om een nieuwe Tepe rager te gebruiken voor het meest optimale effect.

Lees meer Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Kiesrijk.nl 9.1 / 10 - 5016 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »