0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Bluem mondwater online kopen

  Het gebruik van Bluem mondwater draagt bij aan een gezonde mondverzorging. Gebruik Bluem mondwater dagelijks en ervaar direct het verschil. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  2 Producten

  Wat doet Bluem mondwater?

  Bluem mondwater is een populair product dat wordt gebruikt om de mondhygiëne te verbeteren. Bluem mondwater is vrij van alcohol en fluoride. Het mondwater is verrijkt met (actieve) zuurstof uit onder andere honingenzymen en zink, dat bijdraagt aan het herstellen en beschermen van het tandvlees.

  Bluem mondwater wordt aanbevolen voor mensen met gevoelig tandvlees en/of gevoelige tanden. Dit mondwater bevat namelijk geen schadelijke stoffen, zoals alcohol, chloorhexidine of fluoride. Hierdoor is het ook geschikt voor mensen met een gevoelige maag.

  Daarnaast heeft het mondwater van Blue M een antibacteriële werking. Door de aanwezigheid van actieve zuurstof in het mondwater worden schadelijke bacteriën gedood en wordt de mondflora in balans gebracht. Dit voorkomt tandvleesproblemen en helpt bij het voorkomen van tandbederf en andere gebitsproblemen.

  Hoe gebruik je Bluem mondwater?

  Het gebruik van Bluem mondwater is simpel. Het gaat als volgt:

  1. Zorg dat je als eerste goed je tanden, kiezen en tandvlees hebt gepoetst. Doe dit twee minuten per poetsbeurt voor het meest optimale effect.
  2. Doe een kleine hoeveelheid Bluem mondwater in de dop van de fles.
  3. Spoel gedurende 30 seconden met het Bluem mondwater.
  4. Spuug vervolgens het mondwater uit. Let op: zorg dat je niets doorslikt.
  5. Eet en drink tenslotte 30 minuten niets voor het beste resultaat van spoelen met mondwater.
  6. Het wordt aangeraden om minimaal één keer per dag te spoelen met Bluem mondwater.

  Meer informatie over Blue M?

  Wil je meer weten over Bluem mondwater of over het effect van actieve zuurstof voor jouw mondgezondheid? Ben je benieuwd welke mondverzorgingsproducten het beste bij jouw gebit passen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons.