0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tweedekans producten

  Zonde om weg te gooien!

  Bekijk het tweedekans aanbod

  Jordan ragers

  Jordan ragers zijn hulpmiddelen voor interdentale reiniging, bedoeld om moeilijk bereikbare ruimtes tussen de tanden en kiezen te reinigen. Deze tandenragers, ook wel interdentale borstels genoemd, worden gebruikt als aanvulling op het tandenpoetsen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Type rager

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  8 Producten

  Waarom zou je Jordan ragers gebruiken?

  Wist je dat je met alleen tandenpoetsen niet alle tandplak en achtergebleven voedselresten verwijdert? Wanneer je twee keer per dag twee minuten per keer goed poetst, verwijder je ongeveer 70% van het tandplak en de etensresten weg. Je wil natuurlijk het liefste nóg meer weghalen. Daar komen de Jordan ragers om de hoek kijken.

  Met Jordan ragers kom je namelijk op plekken waar je (elektrische) tandenborstel niet goed bij kan. Dat zijn bijvoorbeeld de achterste plekken van je gebit. Daar hoopt tandplak zich gemakkelijk op en dat kan leiden tot onder andere tandsteen en gaatjes. Het is daarom erg belangrijk om die interdentale ruimtes grondig te reinigen. Gebruik Jordan ragers minimaal één keer per dag en zorg voor een schoon en gezond gebit.

  Diverse soorten Jordan ragers

  Jordan is een bekend merk op het gebied van mondverzorging en biedt een verscheidenheid aan tandenragers in verschillende maten en vormen om aan verschillende behoeften te voldoen. Denk hierbij aan de Jordan Clean Between Sticks, de Jordan Clinic Brush Between en de Jordan Interdentaal Brush. Ze zijn ontworpen om effectief tandplak en voedselresten te verwijderen die zich ophopen in de interdentale ruimtes. Het regelmatig gebruik van tandenragers helpt bij het voorkomen van gebitsproblemen zoals tandvleesontsteking en gaatjes en het bevorderen van een gezonde mondhygiëne.

  Jordan ragers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals stevig plastic of metaaldraad met een beschermende coating om schade aan het tandvlees te voorkomen. Ze hebben een ergonomisch handvat voor een comfortabele grip tijdens het gebruik. Het is belangrijk om de juiste maat tandenrager te kiezen die past bij de interdentale ruimtes van je gebit, om ervoor te zorgen dat deze effectief reinigt zonder het tandvlees te beschadigen. Twijfel je welke maat of maten je nodig hebt? Vraag dan advies aan je tandarts of mondhygiënist of neem contact op met onze klantenservice. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons.