0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Oxyjet

  Oral B Oxyjet opzetspuitstukken zorgen voor een grondige reiniging en bieden daarnaast een zachte massage. Deze Oral B opzetspuitstukken zijn bedoeld als aanvulling op je mondverzorging. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  1 Product

  Oral B Oxyjet opzetspuitstukken in combinatie met de Oral B Oxyjet monddouche

  Oral-B Oxyjet opzetspuitstukken zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de Oral-B Oxyjet monddouche. Deze opzetspuitstukken zijn bedoeld om de reinigingskracht van je mondverzorgingsroutine te verbeteren door een combinatie van water en microbubbels van gezuiverde lucht te gebruiken.

  De Oral B Oxyjet opzetspuitstukken werken samen met de Oral B monddouche om tandplak effectief te verwijderen en je tandvlees gezond te houden. De microbubbels worden gemengd met water en creëren een verfrissende straal die tussen je tanden en kiezen en langs je tandvleesrand beweegt. Dit helpt om voedselresten en bacteriën weg te spoelen die zich daar kunnen ophopen en tandvleesproblemen kunnen veroorzaken.

  De Oral B Oxyjet opzetspuitstukken zijn ontworpen met speciale borstelharen en een unieke vorm om ervoor te zorgen dat de microbubbels op de juiste manier worden afgeleverd. Deze Oral B opzetspuitstukken hebben bovendien zachte borstelharen die zacht zijn voor je tandvlees, terwijl ze toch effectief reinigen.

   

  Hoe gebruik je de Oral-B Oxyjet opzetspuitstukken?

  Om de Oral-B Oxyjet opzetspuitstukken te gebruiken, bevestig je eenvoudig een Oral-B opzetspuitstuk op de monddouche en selecteer je de gewenste waterdruk. Plaats het Oral B Oxyjet opzetspuitstuk in je mond en beweeg hem langzaam langs je tanden, kiezen en tandvlees. De microbubbels zullen helpen om je mond grondig te reinigen en een fris gevoel achter te laten. Erg fijn dus!

  Het is wel even belangrijk om te weten dat de Oral-B Oxyjet opzetspuitstukken bedoeld zijn als aanvulling op je reguliere (elektrische) tandenborstel, en niet als vervanging. Gebruik de Oral B Oxyjet opzetspuitstukken in combinatie met het poetsen met een (elektrische) tandenborstel en het flossen met flossdraad of het ragen met een tandenstoker of een tandenrager voor een goede mondverzorging van je gebit.