0
Sluiten

Categorieën

Filters

  3D White

  Oral B is een vertrouwd merk op het gebied van mondverzorging. Hun 3D White opzetborstels zijn ontworpen om je te helpen een stralend witte glimlach te bereiken door vlekken te verminderen en je tanden grondig schoon te maken. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  6 Producten

  Een stralend witte glimlach met Oral B 3D White opzetborstels

  Oral-B 3D White opzetborstels zijn een populaire keuze onder mensen die streven naar een stralend witte glimlach en een grondige reiniging van hun tanden en kiezen. Deze Oral B opzetborstels zijn ontworpen om effectief vlekken op het tandoppervlak te verwijderen en de natuurlijke witheid van je tanden te herstellen.

  De Oral B 3D White opzetborstels maken gebruik van een geavanceerde borsteltechnologie om tandplak te verwijderen en oppervlaktevlekken te verminderen. Ze hebben een speciaal ontworpen borstelkop met een polijstkop die elke tand en iedere kies omringt. Dit zorgt voor een grondige reiniging en helpt om verkleuringen te verminderen.

  Bovendien zijn de borstelharen van de Oral-B 3D White opzetborstels zacht en flexibel, zodat ze effectief kunnen reinigen zonder je tandvlees te irriteren. Dat is bijvoorbeeld erg prettig als je snel last hebt van gevoelige tanden en/of gevoelig tandvlees. Deze Oral-B opzetborstels zijn ook voorzien van Indicator-borstelharen, die van kleur veranderen om aan te geven wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen. Om het beste resultaat te behalen, wordt aangeraden om de opzetborstel elke drie maanden te vervangen of eerder als de Indicator®-borstelharen vervagen. Het wordt ook aanbevolen om de opzetborstel na gebruik grondig af te spoelen en te laten drogen.

   

  Bij welke elektrische tandenborstels kun je Oral-B 3D White opzetborstels gebruiken?

  Oral B heeft veel verschillende soorten elektrische tandenborstels. Dat ruime assortiment is fijn, omdat je zo als gebruiker een ruime keuze hebt en de juiste elektrische tandenborstel voor jouw gebit kunt kiezen. Het is wel belangrijk om op te letten welke Oral B opzetborstel op welke Oral B elektrische tandenborstel past. De Oral B 3D White opzetborstels passen op vrijwel alle Oral B elektrische tandenborstels, met uitzondering van de Oral-B sonische tandenborstels.