0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Interspace

  Oral B Interspace opzetborstels zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met kronen, bruggen, implantaten of orthodontische apparaten. Deze Oral B opzetborstels zijn dan ideaal om te gebruiken. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  2 Producten

  Reinig de moeilijke plekken in je gebit met Oral-B Interspace opzetborstels

  De Oral-B Interspace opzetborstels hebben een uniek ontwerp dat zich richt op het reinigen van moeilijk bereikbare gebieden in de mond, bijvoorbeeld tussen je tanden, langs de tandvleesrand en rond orthodontische apparaten zoals beugels. Oral B Interspace opzetborstels hebben een compacte kop met langere borstelharen aan de randen en kortere borstelharen in het midden. Dit ontwerp stelt de Oral-B opzetborstel in staat om diep tussen de tanden en kiezen te komen, waar tandplak zich gemakkelijk kan ophopen. Hoe meer tandplak je verwijdert, hoe minder kans je hebt op gaatjes, bloedend tandvlees en andere gebitsproblemen.

  Het gebruik van Oral B Interspace opzetborstels helpt bij het verbeteren van de mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen. Door regelmatig te poetsen met deze Oral B opzetborstels, kunnen moeilijk bereikbare gebieden effectiever worden gereinigd, waardoor tandplak en bacteriën worden verwijderd. Dit kan helpen bij het voorkomen van tandbederf, tandvleesontsteking en andere mondgezondheidsproblemen.

   

  Voor welk doel kun je Oral B Interspace opzetborstels gebruiken?

  Het is belangrijk om op te merken dat de Oral-B Interspace opzetborstels specifiek zijn ontworpen voor bepaalde mondverzorgingsbehoeften en niet geschikt zijn voor alléén algemeen dagelijks gebruik. Ze worden vooral aanbevolen voor mensen met specifieke gebitsproblemen, zoals orthodontische apparaten of ruimtes tussen de tanden en kiezen die moeilijk te bereiken zijn met standaard opzetborstels.

  Als je overweegt om Oral-B Interspace opzetborstels te gebruiken, is het raadzaam om eerst met je tandarts of mondhygiënist te overleggen. Zij kunnen je adviseren of deze Oral-B opzetborstels geschikt zijn voor jouw specifieke mondgezondheidssituatie en je voorzien van professioneel advies over het juiste gebruik ervan. Je kunt ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie. Wij zijn te bereiken via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons.