0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tandpasta zonder fluoride online kopen

  Tandpasta zonder fluoride is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een mondverzorging zonder dit natuurlijke mineraal, omdat ze er allergisch voor zijn of liever vertrouwen op andere natuurlijke ingrediënten om tanden en tandvlees mee te reinigen. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Prijs

  -
  15 Producten

  Poetsen met tandpasta zonder fluoride: een 100% bewuste keuze

  Poetsen met fluoridevrije tandpasta is een 100% bewuste keuze voor mensen die hun mondgezondheid op peil willen houden zonder daarbij fluoride te hoeven gebruiken. Tandpasta's zonder fluoride bieden een alternatieve benadering van mondhygiëne, geschikt voor mensen met specifieke gezondheidsvoorkeuren en/of -behoeften.

  In plaats van het natuurlijke ingrediënt fluoride bevatten deze tandpasta's vaak andere natuurlijke ingrediënten om tanden en tandvlees te reinigen. Veel tandpasta's zonder fluoride bestaan uit ingrediënten als actieve kruidenextracten, tandplak bestrijdende natuurlijke oliën en andere mineralen die helpen bij het behouden van een gezond en stralend gebit.

  Actieve kruidenextracten

  In fluoridevrije tandpasta speelt actieve kruidenextracten de hoofdrol. Geselecteerd vanwege hun natuurlijke antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen, dragen deze kruidenextracten bij aan een gezonde mondflora en helpen ze bij het voorkomen van tandvleesproblemen.

  Tandplak bestrijdende natuurlijke oliën

  Krachtige natuurlijke oliën als tea tree olie en pepermunt olie die aan fluoridevrije tandpasta worden toegevoegd, bestrijden tandplak op effectieve wijze en zorgen voor een langdurig frisse adem. Daarnaast bevorderen deze oliën een evenwichtige mondflora, essentieel voor het behoud van gezonde tanden en gezond tandvlees.

  Bijzonder milde schurende mineralen

  Het calciumcarbonaat, oftewel krijt, een van de mineralen in fluoridevrije tandpasta, werkt als  een bijzonder mild schuurmiddel dat een zachte, maar grondige reiniging van het gebit ondersteunt.

  Tandpasta met andere natuurlijke ingrediënten: een 100% gezonde optie

  In de meeste gevallen is tandpasta zonder fluoride verrijkt met andere natuurlijke ingrediënten als kruidenextracten, essentiële oliën en antibacteriële stoffen die tandplak en schadelijke bacteriën bestrijden. Deze ingrediënten werken samen om tandplak te bestrijden, het tandvlees te verzorgen en de algehele mondgezondheid te bevorderen.

  Ook is tandpasta zonder fluoride in de meeste gevallen[ ontwikkeld zonder kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en zoetstoffen en daardoor een 100% gezonde optie voor de dagelijkse mondverzorging.

  Tandpasta met een milde formule: een 100% comfortabele keuze

  Tandpasta zonder fluoride is heel geschikt voor mensen met een gevoelige mond. De milde formule reinigt je tanden en tandvlees namelijk op een milde manier zonder irritatie te veroorzaken. Zo kun je elke dag profiteren van een effectieve, gemakkelijke en vooral comfortabele mondverzorging.

  Fluoridevrije tandpasta en het verzorgen van implantaten

  Bij het verzorgen van implantaten is het verstandig om een tandpasta zonder fluoride te gebruiken. Fluoride reageert namelijk met de titanium oppervlaktelaag van een implantaat en kan zo schade veroorzaken. 

  Zijn je implantaten net geplaatst, dan is het slim om Perio Aid Intensive Care Gel Tandpasta - 75 ml te gebruiken. Deze tandpasta bevat de stof chloorhexidine, die bacteriën doodt e de vorming van tandplak helpt voorkomen. Overleg echter wel altijd eerst met je tandarts of mondhygiënist om te weten of het in jouw geval verstandig is om de gel te gebruiken en zo ja, hoelang.

  Zijn je implantaten enige tijd geleden geplaatst? Dan is het goed om BlueM Tandpasta - Zonder Fluoride  te gebruiken. BlueM Fluoridevrije Tandpasta is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. De unieke formule bevat actieve zuurstof uit honing, xylitol en lactoferrine voor een optimale mondverzorging. De tandpasta bevat ook geen schuurmiddelen die je implantaten zouden kunnen beschadigen.

  Advies nodig over fluoridevrije tandpasta?

  Wil je weten welke van de bij Kiesrijk.nl verkrijgbare fluoridevrije tandpasta het best bij jouw situatie past? Neem dan contact op met onze klantenservice door een berichtje te sturen naar: [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur antwoord van ons. We horen graag van je en helpen je met alle plezier verder.