0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Halita

  Halita is een merk dat gespecialiseerd is in mondverzorgingsproducten, met een focus op het voorkomen en behandelen van slechte adem, ook wel halitose genoemd. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  6 Producten

  Halita is vooral bekend om zijn producten die speciaal zijn ontwikkeld om de oorzaak van slechte adem aan te pakken, in plaats van alleen de symptomen te maskeren.

  Welke Halita producten bestaan er zoal?

  • Halita mondspoeling: Halita biedt mondspoelingen die zijn geformuleerd met actieve ingrediënten zoals chloorhexidine en cetylpyridiniumchloride, die helpen bij het doden van bacteriën die slechte adem veroorzaken. Deze mondspoelingen zijn ontworpen om een langdurige frisse adem te bevorderen.
  • Halita tandpasta: Halita tandpasta's bevatten ingrediënten die bacteriën in de mond bestrijden en helpen bij het voorkomen van de opbouw van tandplak en tandsteen, wat ook kan bijdragen aan slechte adem.
  • Halita tongreiniger: De tongreiniger van Halita is ontworpen om bacteriën en resten op de tong te verwijderen, wat een veelvoorkomende oorzaak is van slechte adem.
  • Halita mondwater voor onderweg: Halita biedt ook handige mondwatersprays die je onderweg kunt gebruiken om een frisse adem te behouden.

  Het Halita Voordeelpakket om een slechte adem tegen te gaan

  Bij Kiesrijk.nl vind je bovendien een Halita Slechte Adem Voordeelpakket, waarin de volgende producten te vinden zijn:

  • Halita tandpasta: poets dagelijks met deze tandpasta, zodat de antibacteriële bestanddelen goed hun werk kunnen doen.
  • Halita gorgelmiddel: gebruik dit middel ‘s ochtends na het tandenpoetsen en ‘s avonds voor het naar slapengaan.
  • Halita tongreiniger: zet de Halita tongschraper dagelijks 1 a 2 keer op de tong, zodat de bacteriën in één beweging worden verwijderd.
  • Halita mondspray: spray 4 tot 6 keer in de mond, indien nodig.

  Verbeter je mondhygiëne met Halita

  Het merk Halita wordt vaak aanbevolen door tandartsen en mondhygiënisten voor mensen die last hebben van chronische slechte adem. De producten van Halita zijn bedoeld om de mondhygiëne te verbeteren en de symptomen van halitose effectief te verminderen. Het is belangrijk op te merken dat slechte adem verschillende oorzaken kan hebben, waaronder bacteriële groei, tandvleesaandoeningen, slechte voeding en andere gezondheidsproblemen. Raadpleeg altijd een tandarts of mondhygiënist voor een juiste diagnose en behandeling van slechte adem.