0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Oral-B Sensitive opzetborstels

  Oral-B Sensitive opzetborstels zijn speciaal ontworpen voor mensen met gevoelige tanden en/of gevoelig tandvlees. Poetsen met deze borstels zorgt voor een gezond en sterk gebit, zonder dat het tandenpoetsen pijnlijk is. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Kenmerken

  Inhoud verpakking

  Prijs

  -
  5 Producten

  Oral-B Sensitive opzetborstels voor gevoelige tanden

  Wat Oral-B Sensitive opzetborstels onderscheidt van andere opzetborstels, zijn de extra zachte borstelharen. Deze borstelharen zijn speciaal ontworpen om mild te zijn voor gevoelige tanden en/of gevoelig tandvlees, terwijl ze nog steeds effectief zijn in het verwijderen van tandplak en het reinigen van de tanden. De zachte borstelharen helpen om het tandvlees te beschermen en minimaliseren de kans op irritatie of bloedingen tijdens het poetsen. Dat is natuurlijk heel fijn voor jou én voor jouw gebit.

  Als je last hebt van gevoelige tanden en tandvlees, kan het gebruik van Oral-B Sensitive opzetborstels een goede keuze zijn. Net als andere Oral-B opzetborstels bieden ze een zachte en effectieve reiniging, terwijl ze tegelijkertijd de gevoelige gebieden van je mond verzorgen. De zachte haren bieden minder weerstand, maar zorg dat je daardoor niet harder gaat duwen, dit zorgt niet voor een betere poetsbeurt en slijt de borstelhaartjes sneller. Het is altijd aan te raden om een tandarts of mondhygiënist te raadplegen als je specifieke tandheelkundige problemen hebt, maar de Oral B Sensitive opzetborstels kunnen een handig hulpmiddel zijn in je dagelijkse mondverzorgingsroutine.

  Oral-B Sensitive past op vrijwel iedere Oral B tandenborstel

  De Oral-B Sensitive opzetborstels zijn compatibel met de meeste Oral-B tandenborstels, waaronder de populaire modellen zoals de Oral-B Pro-serie en de Oral-B Genius-serie. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen van je elektrische tandenborstel.

  Voordelen van Oral-B Sensitive Clean opzetstukjes

  1. Zachte borstelharen: De Oral-B Sensitive Clean opzetstukjes zijn voorzien van extra zachte borstelharen die mild zijn voor je tanden en tandvlees. Dit vermindert de kans op irritaties en maakt het poetsen comfortabeler, vooral voor mensen met gevoelige tanden.
  2. Grondige reiniging: Ondanks de zachtheid van de borstelharen, bieden deze opzetstukjes een effectieve reiniging. Ze verwijderen tandplak en voedselresten op een efficiënte manier, waardoor je tandvlees gezond blijft.
  3. Compatibiliteit: Deze opzetstukjes passen op bijna alle Oral-B elektrische tandenborstels, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor verschillende gebruikers.
  4. Indicatieborstels: De borstelharen vervagen in kleur naarmate ze verslijten, zodat je weet wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen. Dit helpt om je mondhygiëne op peil te houden.

  Alternatieven op Oral-B Sensitive opzetstukjes

  Hoewel de Oral-B Sensitive opzetborstels een uitstekende keuze zijn, zijn er ook andere alternatieven die je kunt overwegen: 

  • Philips Sonicare Sensitive opzetborstels: Deze Philips Sonicare opzetborstels bieden vergelijkbare voordelen met zachte borstelharen die ontworpen zijn voor gevoelige tanden en tandvlees. Let op: Deze borstels zijn alleen te gebruiken op Sonicare tandenborstels.
  • Oral-B iO Gentle Care opzetborstels: Oral-B iO Gentle Care opzetborstels bieden een zachte maar effectieve reiniging voor gevoelige tanden en tandvlees. Deze opzetborstels zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de Oral-B iO serie tandenborstels en hebben ultrazachte borstelharen die tandplak verwijderen zonder irritatie te veroorzaken.
  • Oral-B Cross Action opzetborstels: Wanneer je tanden en tandvlees minder gevoelig beginnen te worden kan je het beste overstappen naar een opzetborstel met iets stevigere borstelharen. De schuine borstelharen van de Cross Action reinigen beter en dieper dan de meeste andere borstelkoppen.

  Waarom moet je Oral-B Sensitive opzetborstels regelmatig vervangen?

  Het regelmatig vervangen van je Oral-B Sensitive opzetborstels wil je regelmatig doen om verschillende redenen:

  1. Hygiëne: Na verloop van tijd kunnen bacteriën zich ophopen in de borstelharen, wat niet erg hygiënisch is. Regelmatige vervanging helpt dit te voorkomen.
  2. Effectiviteit: Na verloop van tijd verliezen de borstelharen hun stijfheid en vorm, wat de reiniging effectiviteit vermindert. Door je opzetborstel elke drie maanden te vervangen, zorg je ervoor dat je tanden en tandvlees optimaal worden gereinigd.
  3. Comfort: Versleten borstelharen kunnen minder zacht aanvoelen en kunnen zelfs schade aan je tandvlees veroorzaken. Door regelmatig te vervangen, behoud je een comfortabele en veilige poetservaring.
  4. Indicator functie: Veel Oral-B opzetborstels, waaronder de Sensitive Clean, hebben indicatorborstels die vervagen om aan te geven dat het tijd is voor een nieuwe borstel. Het volgen van deze indicatie helpt bij het handhaven van goede mondhygiëne.

  Oral-B Sensitive Clean opzetborstels kopen?

  Bij Kiesrijk.nl willen we alles aanbieden wat mensen helpt bij mondgezondheidsproblemen zoals tandvleesontsteking, een droge mond en een slechte adem. Vandaar dat de Oral-B Sensitive opzetstukjes niet aan ons assortiment mogen ontbreken. Wij helpen onze klanten graag dus stuur ons een mailtje als je vragen hebt of hulp nodig hebt. Dit kan je doen naar [email protected] waar we op werkdagen binnen 24 uur antwoord proberen te geven.