0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Fixodent

  Fixodent is een bekend merk dat gespecialiseerd is in tandheelkundige kleefmiddelen. Deze kleefmiddelen worden gebruikt door mensen met kunstgebitten (zowel volledige als gedeeltelijke prothesen) om ze op hun plaats te houden in de mond. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  16 Producten

  Fixodent kleefmiddelen worden geproduceerd door Procter & Gamble (P&G), een multinational op het gebied van consumentenproducten.

  Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van Fixodent kleefmiddelen?

  • Kleefkracht: Fixodent kleefmiddelen zijn ontworpen om de grip en stabiliteit van kunstgebitten te verbeteren. Ze helpen voorkomen dat prothesen tijdens het eten, praten of lachen verschuiven of losraken.
  • Comfort: Fixodent formules zijn ontwikkeld om comfort te bieden. Ze helpen drukpunten verminderen en zorgen voor een betere pasvorm, wat het dragen van kunstgebitten aangenamer maakt.
  • Langdurige werking: Fixodent kleefmiddelen zijn bedoeld om de hele dag te blijven zitten. Ze bieden langdurige kleefkracht, zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken dat hun kunstgebit loskomt.
  • Variëteit: Het merk Fixodent biedt verschillende productvarianten om aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers te voldoen. Deze variëteit omvat bijvoorbeeld verschillende sterktes en toepassingsmethoden, zoals kleefpasta's en kleefpoeders.
  • Gebruiksinstructies: Fixodent voorziet in gedetailleerde gebruiksinstructies op de verpakking, zodat gebruikers weten hoe ze het product moeten toepassen voor de beste resultaten.
  • Hygiëne: Naast het verbeteren van de grip van kunstgebitten, kan Fixodent ook helpen bij het afdichten van de prothese tegen voedseldeeltjes en bacteriën, waardoor de mondhygiëne wordt bevorderd.

  Zorg goed voor je kunstgebit met Fixodent kleefpasta

  Het gebruik van Fixodent kleefpasta kan de levenskwaliteit van mensen met kunstgebitten verbeteren door hen meer zelfvertrouwen en comfort te bieden in hun dagelijkse activiteiten. Het is belangrijk om de instructies van het product te volgen en regelmatig advies in te winnen bij een tandarts of tandprotheticus voor de juiste zorg voor kunstgebitten.

  Bij algemene vragen over Fixodent kleefpasta kun je ook contact opnemen met onze klantenservice. Stel je vraag via [email protected] en ontvang op werkdagen binnen 24 uur een antwoord.