0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Tip van Anne - Mondhygiënist

  Tandplak blijft tussen je tanden zitten. We adviseren om dagelijks tussen je tanden te reinigen met ragers of tandenstokers.

  Bekijk ons assortiment

  Bluem tandpasta online kopen

  Bluem tandpasta is een tandpasta die wordt geproduceerd door het bedrijf Blue M BV. Dit bedrijf richt zich op het ontwikkelen en produceren van producten die helpen bij het verbeteren van de mondgezondheid. Toon meer

  Merken

  Kenmerken

  Prijs

  -
  3 Producten

  Is Bluem tandpasta goed?

  Bluem tandpasta is gemaakt met behulp van een unieke formule die is ontworpen om tanden te beschermen en te versterken. De Blue M tandpasta bevat een hoog gehalte aan actieve zuurstofmoleculen, dat bijdraagt aan het verbeteren van de mondgezondheid. Het helpt bijvoorbeeld bij het bestrijden van bacteriën en andere schadelijke stoffen die tandbederf kunnen veroorzaken.

  Welke voordelen heeft Blue M tandpasta?

  Eén van de belangrijkste voordelen van Bluem tandpasta is dat het helpt bij het verbeteren van de conditie van je tandvlees. Het helpt bij het verminderen van ontstekingen en het voorkomt van bloedingen. Dit is vooral belangrijk voor mensen met gevoelig tandvlees of voor mensen die snel last hebben van tandvleesproblemen.

  Bluem tandpasta is bovendien geschikt voor mensen met gevoelige tanden. De tandpasta is zacht genoeg om te worden gebruikt op gevoelige tanden en kan helpen bij het verminderen van tandgevoeligheid. Dat zorgt voor een milde mondverzorging.

  Daarnaast helpt Bluem tandpasta bij het verwijderen van tandplak en het verhinderen van tandsteen. Dit helpt bij het verminderen van de kans op tandbederf en het behoud van een gezonde mondgezondheid. Tot slot heeft de Blue M tandpasta een aangename smaak en zorgt het voor een frisse adem.

  Waar kan ik Bluem tandpasta kopen?

  Bij Kiesrijk.nl hebben we een aantal soorten Bluem tandpasta in het assortiment zitten:

  Heb je nog vragen over Blue M tandpasta of over één van onze andere mondverzorgingsproducten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Stuur ons een mailtje via [email protected]. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur een antwoord van ons.