0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Kindertandenborstels

  Vanaf het moment dat kinderen zelf hun tandenborstel kunnen vasthouden, kunnen ze met een elektrische tandenborstel kinderen gaan poetsen. Bij de meeste kinderen zal dit vanaf 3 jaar zijn. Toon meer

  Merken

  Welke opzetborstel past bij jou?

  Type tandenborstel

  Kenmerken

  Kies op kleur

  Prijs

  -
  15 Producten

  Waarom zou je een elektrische tandenborstel kinderen gebruiken?

  Elektrisch poetsen heeft een aantal voordelen voor kinderen. Deze voordelen zetten we graag even op een rijtje:

  • Een elektrische kindertandenborstel biedt veel gebruiksgemak, omdat deze tandenborstel het meeste werk voor je doet. Daardoor is het tandenpoetsen met elektrische kindertandenborstels een stuk gemakkelijker voor kinderen (én hun ouders).
  • Elektrische tandenborstel kinderen verwijdert over het algemeen meer tandplak dan gewone kindertandenborstels. Hoe meer tandplak er verwijderd wordt, hoe minder kans je hebt op gaatjes, bloedend tandvlees en andere tandongemakken.
  • Het poetsen met elektrische kindertandenborstels is een waar feestje voor kinderen. Dat begint vaak al bij de leuke figuurtjes die op de tandenborstel en de borstelkop staan. Als je samen met jouw kind een leuke elektrische kindertandenborstel kiest, dan begint het tandenpoetsen voortaan als iets positiefs.

  Hoe zien elektrische kindertandenborstels eruit?

  Elektrische tandenborstel kinderen is in vergelijking met de gewone elektrische tandenborstel aangepast aan kinderen. Deze kindertandenborstels hebben een kleinere borstelkop met zachtere haren en een kleiner handvat met antislip greep. Op die manier past de elektrische kindertandenborstel perfect in de handen en de mond van kinderen.

  Qua uiterlijk zijn er elektrische kindertandenborstels in allerlei soorten. Hierbij is één overeenkomst: er staat een leuke afbeelding op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Disney figuren en Peppa Pig. Als je even goed zoekt, kan je een elektrische tandenborstel kinderen vinden met een favoriet figuur van jouw kind. Zoals gezegd is dat een eerste stap om het tandenpoetsen nog leuker te kijken voor kinderen.

  Welke elektrische tandenborstel kinderen kies jij?

  Bekijk eens op je gemak ons assortiment aan elektrische kindertandenborstels. Heb je nog vragen of advies nodig? Dan zit onze klantenservice voor je klaar via [email protected]. Op werkdagen krijg je binnen 24 uur antwoord van ons.